Det går sakta men säkert

Har inte bloggat på ett tag, det har en anledning. Jag har varit jättesjuk och inte haft någon stor blogglust, har inte haft tid, inte orkat och jobbat igen det jag missat i skolan. Glad blev jag när jag såg min höga statistik och några söta kommentarer på bloggen, fast jag varit borta, så himla kul! Förvänta er inte så mycket bloggning nu heller på ett tag, när min kamera kommer tillbaka kommer jag blogga mycket mer sen kommer jag snart fortsätta på novellen. Hoppas ni hade ett bra sportlov!

The impossible/Lo impossible

Jag måste verkligen se denna filmen, den verkar vara så himla bra! Filmen handlar om en familj som reser till Thailand 2004, några dagar efter dom kommit dit, uppstår en tsunami. Familjen måste försöka överleva och finna varandra igen, innan det är försent. Ska ta min tid och se den nu, kan inte vänta!

Enkel frisyr

Pratar väldigt tyst i början, jag säger inget viktigt om ni undrar.

Be free

Har blivit sjuk, vilket jag inte tycker om.. Kommer vara hemma imorgon också, då vi har bolldag i skolan, som jag var väldigt taggad för. Men jag vill hellre vara frisk till helgen, då vi har fotbollscup! Jag hann tyvär inte lägga ut videon igår, men den kommer idag. Dagen kommer spenderas hemma hela dagen, med förkylning, halstabletter och att ta det lugnt så jag blir frisk så snabbt som möjligt. Blir så himla glad för alla söta kommentarer, tack så mycket!

I see you


It's where my demons hide

Tisdag, dagen har gått hyfsat bra, förutom att jag hade huvudvärk på morgonen. Men det gick över mot eftermiddagen, så nu mår jag bättre. Ikväll ska inte jag på fotbollsträningen, är lite förkyld och jag vill inte att det ska bli sämre till helgen, så jag skippar den ikväll. Senare idag kommer det dyka upp en video som jag hoppas att ni kommer gilla, lägger ut den sen. Hoppas ni har haft en bra tisdag!

Black & white

Testade lite nya redigeringar, vad tycks? Nikon D3100 / AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G
 
Jag följde med pappa och handlade förrut, gick snabbt och enkelt. Idag har jag inte haft så mycket tid för att fortsätta på novellen, jag ska göra det så fort jag kan, hoppas ni inte blir allt för ledsna. Imorgon är det tisdag, vilket jag älskar! Kommer bli något inlägg efter skolan, har fotbollsträning imorgon också, ni får hålla utkik så ni inte missar något. Ha en fin kväll!

Skönhet till vardag

Parfym - Jag kan inte gå någonstans utan att ta på mig lite parfym, jag tar på mig det nästan vart jag än går. Parfymen har en doft som luktar som hallon och som verkligen luktar sommar.
Ögonbrynspenna -  Jag använder pennan till mina ögonbryn för att ge dom en speciell form och färg. Jag fyller alltid i mina ögonbryn, i skolan, hemma, överallt. Om någon är intresserad av att köpa den eller i en annan färg köpte jag min på H&M för 39:90 kr.
Conciler - Bra att ha i alla tillfällen, för olika märken på huden och den kan även kallas för täckstiftspenna. Jag använder den väldigt mycket, den finns i olika färger, beroende på vilken hudfärg man har.
Eyeliner - Jag tar alltid en linje med eyeliner nederst på ögonocket där fransarna börjar, det gör att ögonfransarna ser längre ut och man ser tydligare att man har sminkade ögon. Jag har den minsta storleken på pennan, men det får man självklart välja själv.
Mascara - Om man har eyeliner tycker jag att det är en sjävklarhet att man har mascara också, speciellt om man har ljusa ögonfransar som jag har. Jag använder inte båda mascarorna samtidigt utan det varierar.
Puder - Jag använder inte foundation så jättemycket, jag använder puder istället, tycker det är bättre. Pudret är från Fit me, 110. Jag har en rätså ljus nyans, men somsagt, det beror ju på vad man har för hudfärg.
 

Blow me one last kiss

Måndag, en ny vecka har startat. Skoldagen har gått jättebra, har fotat en del så bilder kommer snart upp och lite nya inlägg som jag tror att ni kommer gilla. Hoppas att ni har haft en bra måndag, vill bara säga att enligt mig kommer denna veckan bli väldigt bra, fotboll hela helgen! Har ni några planer för veckan?

If you walk away, everyday it will rain

Dagen börjar närma sig mot sitt slut, imorgon är det dags för skola igen. Denna veckan kommer jag att försöka blogga så mycket jag kan, får se vad jag hinner. Ikväll ska jag inte göra så mycket, ska se om det går något speciellt på TV, har också hunnit med att läsa och pugga idag. Hoppas ni har haft en bra vecka, det har iallafall jag. Om 4 dagar är det alla-hjärtans-dag, något bra tips på presenter?

Novell - Del 3

När jag öppnade dörren såg jag ett avlångt rum, 4 våningssängar på varje sida och ett enda stort fönster.
En grupp tjejer satt i en av våningssängarna och kollade skeptiskt på mig när jag stod i dörröppnigen.
-Vad fan är det där? 
-Den nya tjejen som blev lämnad av sin mamma.
-Haha, vad är det för smutsigt hår hon har?
-Ew, she's very ugly!
Jag bet mig det hårdaste i läppen och log fortfarnade. Jag log, men smärtan skrek inom mig.
-Hon ska fan inte få någon säng.
-Hon får sova på golvet.
-Varför står hon bara där som ett jävla miffo?
-Aw, nu börjar hon gråta!
Där stod jag, med tårar över hela ansiktet och en blödande läpp, jag vill inte stanna här. Måste ut. Nu.
Jag fick panik, jag måste ut, ta luft och tänka att detta är en enda mardröm. Jag släppte väskorna och öppnade den tröga dörren.
-Nu slipper vi henne!
-Hon kommer ju komma tillbaka, någon gång.
Min läpp hade börjat blöda och jag kunde knappt prata, då gjorde det så himla ont.
-Bye!
Jag vände mig om, alla flickor glodde och en del fnissade, jag kanske kunde låtsas att det var mitt röda läppstift som bara smetats ut lite? Fast nej.
Mina tårar föll ner till mungiporna när jag sprang ut, nerför trappan och ut från den stora dörren. Jag kände mig på något sätt fri, fri från flickorna, fri från tanten som stank, fri från allt.
Jag gick ett par steg ut i skogen och sedan föll jag ihop, jag kunde inte tänka. Jag ville inte tänka heller, speciellt inte på vad som hade hänt och vart jag hade kommit.
Hur kunde dom vara så elaka? Jag hade inte gjort någonting, jag hatar dom, allihop. Om det bara fanns någon som förstod, någon som kunde lyssna. Det är inte så enkelt när ens barndom har sett ut som mitt, att ens mamma inte bryr sig längre, ingen mobiltelefon, inte någontng.
Jag satt där ett tag, helt själv och bara... var där.
Då kom jag att tänka på en sak, även fast mitt självförtrende sjunkit till noll, ska jag kämpa, men hur ska jag klara det? Jo, min dagbok. Min käraste dagbok som jag hade tagit med mig, där kan jag skriva ner allt som händer, kolla på gamla bilder, läsa igenom massa texter och bara falla in i en annan värld, läsa och skriva.
Jag satte mig upp, torkade bort mina tårar och gick tillbaka. Min läpp sved inte lika mycket längre, men jag räknade med att jag såg väldigt smutsig ut och kanske hade lite blodfläckar kvar på läppen.
Tanten, som jag kallar henne eftersom hon inte presenterade sig, fanns inte i närheten när jag steg in från friheten.
Sakta gick jag upp, in i rummet. Flickorna satt på exakt samma ställe, så att dom kunde plåga mig på samma sätt. Jag gick tyst och lugnt för att ta upp mina resväskor. Alla sängar utom en var upptagna, jag gick till den.
-Vadfan gör du?! Sa en röst, denna gången kollade jag bakåt. Det var tjejen som satt i mitten, hon hade blont hår och hon såg väldigt bossig ut.
-Sängen är ju inte upptagen? Svarade jag lågt.
-Var det någon som sa något? Retades hon.
-What?
Jag hållde inte koll på vad alla sa och vilka det var, bara på tjejen i mitten.
- Din plats är där, om du inte lyder så ska du få se på annat, det kommer du inte att gilla, sa tjejen och pekade mot ett hörn, ett fult hörn. Var hon 15? 14? Eller samma ålder som mig, 13?
Jag ville inte kolla in i häxans ögon, jag gjorde bara som hon sa, ville inte bli slagen igen, eller något annat.
Resväskorna satte jag i hörnet och började packa upp, hela tiden hörde jag viskningar, fniss och ögon som stirrade på mig.
När flickorna äntligen pratade om något annat så kollade jag upp. Det var 10 tjejer, 11 med mig.
Jag tog upp min blåa dagbok, gämde den lite så dom inte skulle upptäcka, sen skrev jag ner allt. Hur många dom var, hur vissa såg ut och vad dom hade gjort.
En papperslapp som låg på golvet tog jag upp, jag skrev på den med min finaste handstil. "Jag behöver någon, någon som förstår och lyssnar. Jag behöver någon nu. Innan det är försent" En oro kröp igenom mig, jag la lappen i boken och stängde den med en smäll, utan att tänka mig för.
-Jasså, hon sitter i hörnet och skriver dagbok? Sa tjejen igen.
-Becca, tycker inte du att det är töntigt att skriva dagbok? Frågade en annan tjej med kort hår som såg ut som en kille nästan.
-Om jag gör, det är töntigt, töntigt som fan.
Jag satt där och kollade ner, jag satt i ett litet hörn med resväskor runt mig, när de andra hade en skön, varm säng.
-Snälla, sluta, fick jag fram. Av min förvåning fick alla glada miner ett slut, alla bara kollade.
Tjejen som hette Becca, som också var boss av flickorna (vilket jag trodde, det verkade så) klev fram till mig.
Med sin allvarliga blick, tog hon mina resväskor slängde bort och böjde sig ner, mitt framför mig.
-Du får inte prata med oss, du får inte säga ett ljud. Du får inte gå någonstans i rummet, vi ville bara vara 10 flickor, sen kom du, den 11:e. Vi vill inte ha dig här, stör oss inte.
Hon tog sin handfata och gav mig en rejäl smäll på kinden, det var värre än smärtan jag hade i läppen. Becca reste sig upp mot de skrattande tjejerna och jag satt som förlamad. Mitt liv kunde lika gärna ta slut, speciellt nu.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hoppas ni gillade 3:e kapitlet, kommentera er åsikt om vad ni tycker, skulle vara bra!

This is my kingdom come

Igår spenderades dagen med Julie och till slutet med Kajsa och Ebba också. Emil och Yoel kunde tyvär inte, men vi tar det en annan gång. Vi gick på hockeyn, Julie och jag fotade och på kvällen blev det pizza med filmen "Sagan om ringen-Härskarringen", var riktigt trött så jag gick och la mig sen. Morgonen har börjat bra med en fotbollsträning, var riktigt kul men såklart jobbigt. Idag ska jag plugga lite och ta det lugnt, har inga speciella planer för mig, ska fortsätta på novellen. Vill också tacka för alla fina kommentarer jag har fått, tacktack!

Novell - Del 2

Jag ångrade mig just att jag inte vinkade till henne, varför sitter jag ens kvar i bilen? Jag kollade ut genom fönstret, vart är vi egentligen?
Om jag skulle hoppa ur bilen och försöka leta mig hem skulle mamma inte släppa in mig, förmodligen skulle Alva det, men då vill mamma ändå inte ha mig hemma. Och så skulle jag frysa ihjäl.
Vi har åkt i minst 40 minuter, vi var på väg långt ifrån stan, mitt gamla hem. 
Sen blev allt svart och jag somnade djupt med mitt dåliga samvete.
Jag vaknade av att någon petade mig kraftigt på axeln, jag öppnade ögonen sakta.
-Hallå, vi är framme nu!
-Va?
Det var chauffören som försökte väcka mig, jag satte mig upp lite mer rakare och kollade ut genom bilförnstret, vi var framme.
Jag såg bara skog men bakom trädtopparna såg jag ett tak, var det taket på barnhemmet?
-Du får ta dina väskor och hoppa ur bilen, sa han.
-Jag ska, svarade jag tyst och hoppade ut bilen. Tack för skjutsen.
-Mm, mumlade han bara.
Jag gick till bagaget och öppnade, där låg mina 2 resväskor. Allt jag hade var 2 resväskor för flera år framåt.
Mitt långa rödbruna låg stilla över min jacka och mitt röda läppstift hade smetat av sig på min hand.
-Hejdå, sa jag till chauffören och stängde bagageluckan. Han var nog sur för att han inte fått pengarna direkt, dumt att jag inte tog med mig pengar över huvud taget.
Jag följde det lilla spåret in i skogen, denna stigen måste eda till barnhemmet. En bit in på vägen såg jag en skylt "Barnhem-orphanages". Fanns det engelska männsikor på barnhemmet?
Mina tankar snurrade runt i huvudet, fanns det killar på barnhemmet också? Jag har alltid trott att det bara varit flickor som bodde där, det kanske finns killar också, framför allt någon snygg?
Jag kollade neråt tills solskenet blev tydligare och stigen förvandlades till en grusgång, jag kollade sakta uppåt och släppte resväskorna så dom föll bakåt. Jag bara stod och kollade, kollade på mitt kanske-hela-mitt-hem.
Fyfan, det såg ut som ett stort spökhus, färgen på teglet hade åkt bort och det såg väldigt ovårdat ut.
Jag bet mig i läppen för att inte fälla en tår, jag har ju i och för sig inte sett allt än.
Resväskorna tog jag upp och följde grusgången bort mot ingången.
Dörren var minst 2 meter hög och hade stora fönster på, i fönstrerna hängde gardiner så man kunde inte se in.
Jag stod bara där och kollade upp mot den höga byggnaden, inte gråta, inte gråta, inte gråta.
Dörrklockan gav en klang som hördes utifrån, direkt hörde man hur någon låste upp.
-Kom in, sa en lång, mager kvinna med långt trassligt hår uppsatt i en låg hästsvans. Hon hade väldigt mycket rynkor i ansiktet och kläderna var gammalmodiga och hela hon luktade gammal ost.
Jag gick förbi den stinkade männsikan, hennes ögon hade fastnat vid mig. Hallen var stor med en gammal stickad matta och massa olika rum. En lång trappa upp till övervåningen och ett par dubbeldörrar som ledde in till matsalen.
-Du är Disa förstår jag, sa hon skeptiskt och gick lite närmare.
Jag stod där som förlamad och nickade.
-Jag är 13 år.
-Jaja, gå upp för trappan och in i rummet till vänster, där har du rummet du ska bo i.
Jag nickade igen och gjorde som hon sa. 
Hon var så otrevlig, hon presenterade sig inte ens, hon sa inte "välkommen" eller frågade om hon kunde ta väskorna.
Mina väskor var ovanligt tunga uppför den långa trappan, när jag hade klarat trappan gick jag till vänster, där fanns det ett rum. 
"Flickor 13-15 år" stod det på dörren, jag andades djupt och gick in, jag bet mig i läppen för att inte gråta, jag hade dåligt samvete över vart jag hade hamnat men jag försökte ändå le när jag kom in i rummet.
När jag öppnade dörren såg jag ett avlångt rum, 4 våningssängar på varje sida och ett enda stort fönster.
En grupp tjejer satt i en av våningssängarna och kollade skeptiskt på mig när jag stod i dörröppnigen.
-Vad fan är det där? 
-Den nya tjejen som blev lämnad av sin mamma.
-Haha, vad är det för smutsigt hår hon har?
-Ew, she's very ugly!
Jag bet mig det hårdaste i läppen och log fortfarnade. Jag log, men smärtan skrek inom mig.
-Hon ska fan inte få någon säng.
-Hon får sova på golvet.
-Varför står hon bara där som ett jävla miffo?
-Aw, nu börjar hon gråta!
Där stod jag, med tårar över hela ansiktet och en blödande läpp, jag vill inte stanna här. Måste ut. Nu.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hoppas ni gillade den 2:a delen, del 3 kommer så snart som möjligt!

Little talks

Känner att jag har väldigt mycket bilder i datorn från igår, haha. Iallafall så vaknade jag vid halv 10, åt frukost och sen nu sitter jag här. Idag ska jag träffa Julie, Emil och Yoel, kommer bli kul som vanligt. Vi får se vad vi hittar på, det blir iallafall alltid roligt när vi träffas. Jag ska försöka fortsätta på min novell, kommer säkert att bli klar med andra delen idag, jag hoppas det. Vad ska ni göra idag?

Be you, not the person other people want you to be.

Nu väntas det god tacos och fredagsmys med familjen, äntligen är det helg! Dagen har varit bra, har tyckt att jag bloggat mycket, fotat, varit vid datorn och fixat ny design, tycker att fredagen varit väldigt bra hittils. Jag hoppas ni gillade första delen av min novell, ska göra andra delen så fort jag har tid. I helgen blir det att ta det lugnt och kanske träffa några kompisar. Har ni några paner för helgen?

Novell - Del 1

Bara så att alla vet innan ni läser, denna novellen har INGET med mitt liv att göra, detta är en novell som jag har hittat på som jag tänkte att ni skulle tycka vara spännande och intressant att läsa, bara så ni vet.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Disa, 13 år blir lämnad av sin sjuka mamma till ett barnhem mitt ute i ingenstans.
Hon har gått igenom en väldigt svår tid, hon hoppas nu att hon blir av med alla hemska upplevelser på barnhemmet men allt blir bara värre.
Disa drar sig in i ett farligt spel mellan alla flickor på barnhemmet och hon trodde aldrig att det skulle bli såhär illa.
Disa är bara 13 år och hon vill inte dö på ett barnhem, hon vill att något bra ska hända, innan det är för sent.
Jag ville glömma bort allt som hänt den senaste tiden, precis allt. Speciellt att min före detta kille som är 2 år äldre mördade en av mina bästa kompisar, att festen hos Milla blev allt för vild och till sist, det värsta. Att min mamma inte vill ha mig längre, hon lämnade bort mig till barnhemmet mitt ute i ingenstans. Efter pappa dött i en bilolycka har allt blivit annorlunda, jag har blivit annorlunda, mamma har blivit annorlunda, världen har blivit annorlunda, allt har blivit förändrat. Jag tycker inte att något har blivit bättre precis, ingenting har det. Mina kompisar bryr jag mig inte om längre och killar skiter jag fullständigt i, jag kommer ändå aldrig att träffa någon av dom mer, jag ska bo på barnhemmet i resten av mitt liv om ingen adopterar mig, jag kommer få utbildning där med massa andra männsikor. Om inte mamma hämtar mig någon gång, innan det är för sent.
Jag vinkade inte ens till mamma när jag satte mig i taxin, jag var så arg. Mamma vinkade inte heller. Hon bara satt där med sin assistent i fönstret och glodde ut. Assistenten vinkade inte heller, fast jag känt henne i nästan 3 år, jag trodde att vuxna männsikor var en del mognare än tonåringar.
-Ska du inte vinka? Frågade chauffören. Jag blev rätså arg, kunde han inte bara låta bli att fråga?
-Kör bara, svarade jag irriterat och bilen började röra sig framåt.
Om någon annan tjej skulle suttit i bilen som jag gör just nu och kanske aldrig få se sin mamma igen, sitt hus och adrig komma tillbaka till sitt gamla liv, skulle nog hon tagit självmord, hoppat ut från bilen eller gråta tills tårarna tog slut. Jag bara satt där, rörde inte en min och kollade inte ens tillbaka, jag bara kollade ut genom fönstret.
-Hur långt är det kvar? Frågade jag efter bara 10 minuter.
-3-4 timmar ungefär, sa chaufören. Vet du hur mycket detta kostar dig att åka såhär långt?
Hans röst var otrevlig och gäll, vad har det tagit åt honom? Och vaddå mig?
-Ursäkta?
-Ja, du ska ju betala detta, vad jag har fattat?
-Min mamma ska väl det?
-Din mamma är ju inte här, hur ska hon kunna betala har du tänkt?
Jag tänkte efter ett slag, hade mamma förväntat sig att jag hade med mig pengar? Varför sa hon inte något? Visst, hon har en psykisk sjukdom som gör att hon inte kommer ihåg saker, hon vet inte vad hon gör, det var bara ren tur att dendär assistenten kom till hjälp, annars vet jag inte om jag hade levt just nu. För 3,5 år sen slog mamma mig med en hammare på mitt ben när jag sov, hon hade skrikit att hon inte ville ha mig mer och jag hade ringt en ambulans själv när jag var 9,5 år. Mitt ben blev förstört och jag kunde inte gå på nästan 1 år men sen har jag lärt mig med tiden men jag har fortfarande kvar ärret på benet och jag kommer aldrig kunna springa normalt igen, det var så jag upptäckte att min mamma, hon är inte frisk. Vissa gånger såg jag hur mamma gav assistenten, Alva hette hon, en öfil, ibland bet hon henne i armen eller något liknande, det var fruktansvärt att se det, så jag kollade oftast bort eller gick därifrån.
Jag bryr mig inte mer, allt hemskt kommer försvinna på barnhemmet, det kommer säkert bli bra där. Alla flickor kommer att vara snälla, jag kanske hittar en ny vän som jag kan bli bästis med?
-Hallå? Ropade chauffören igen, svara på min fråga!
-Jag har inga pengar, min mamma sa inget till mig, hon har en sjukdom som gör att inte hon säger det mesta till mig, hon vill att jag ska må dåligt.
Chauffören skakade på huvudet, han trodde säkert att jag ljög.
-Jag skickar papper hem till din mamma, så får hon betala det, denna resan är inte billiga ting, vi kör nästan 40 mil utanför stan.
-Okej, sa jag bara. Jag ville inte prata mer, jag drömde mig bort hur det skulle bli på barnhemmet, det var bra tankar så att dom dåliga tankarna kunde försvinna.
Jag drömde mig bort att barnhemmet skulle vara väldigt fint och fräscht, det skulle vara snäll personal som alltid var glada, rummen skulle vara fina och lyxiga. Tjejerna på barnhemmet skulle välkomna mig och vilja vara kompis med mig direkt, jag skulle trivas där, jag skulle glömma bort min mamma och Alva, skulle lämna bakom mig allt dåligt och börja på ruta 1 igen. Nyckeln till ett nytt, bra liv. Men jag undrar om jag kommer vilja träffa min mamma, en sista gång igen?
Jag ångrade mig just att jag inte vinkade till henne, varför sitter jag ens kvar i bilen? Jag kollade ut genom fönstret, vart är vi egentligen?
Om jag skulle hoppa ur bilen och försöka leta mig hem skulle mamma inte släppa in mig, förmodligen skulle Alva det, men då vill mamma ändå inte ha mig hemma. Och så skulle jag frysa ihjäl.
Vi har åkt i minst 40 minuter, vi var på väg långt ifrån stan, mitt gamla hem.
Sen blev allt svart och jag somnade djupt med mitt dåliga samvete.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vad tyckte ni om 1:a delen? Kommentera gärna vad ni tycker om den.

I could be the one

En bild från dagens fotografering, det var så kallt ute så jag blev röd om näsan, hihi. Men iallafall så har jag fixat en del saker i bloggen nu, gjorde inte om hela designen men lite nya grejer har kommit upp. Ikväll blir det att ta det lugnt och i princip så ska jag inte göra någonting. Jag har frågat er läsare om en novell och de flesta tyckte att jag skulle göra en så jag kommer nog börja lite smått med den. Ha en fin fredag!

Head up, stay strong. Fake a smile, move on.


I want to scream and shout

Tordag idag och dagen har varit riktigt bra, har haft 3 prov idag, 2 nationella och 1 geografikprov, hoppas det blir bra resultat! Nu är jag iallafall hos pappa, lika mysig som vanligt att komma hit. Direkt efter skolan åkte jag och mamma ner till stan och köpte ett par inomhusskor, på sportlovet är det en del cuper och jag kan använda dom annars med, dom är jättesnygga och man kan springa bra i dom. Jag har funderat på en sak, skulle det inte vara kul om jag skulle skriva en novell och lägga ut här på bloggen? Jag skulle tycka det var kul att lägga ut ett kapitel varje dag så ni får läsa det, vad skulle ni tycka om det?

Du är min stjärna i mörkret


Nu har Lukas och Samuel åkt hem och Julie och jag ska snart plugga, vi har somsagt väldigt mycket läxor och prov innan sportlovet så det gäller att sikta högt. Imorgon kan jag säga att det inte blir världens bästa bloggning, åker till pappa och ska plugga lite till, får se om jag hinner något inlägg iallafall. Förresten, min kamera kommer tillbaka om någon vecka, som tur är! Det skulle också vara snällt om ni ville följa mig på bloglovin, där ser ni mina inlägg om ni skulle missa något, följ mig HÄR. Hoppas ni får en fin kväll!

Onsdag

Är just nu med Julie, Samuel och Lukas, vi har varit ända sen skolan slutade ungefär. Vi har haft sjukt kul och jag ska hem vid halv 8 ungefär, ikväll är det ju match mellan Sverige och Argentina också, någon som ska se det? Bloggar kanske senare, ha de bra!


Football

Nu drar jag mig mot fotbollsträningen, ska bli riktigt kul! Jag kanske bloggar när jag kommer hem, får se om jag hinner. Let's workout!

Ändrat i bloggen

Ändrade en del småsaker i bloggen, var så trött på min gamla. Detta är inte min vårdesign, detta är en tillfällig men jag kommer säkert att ha den ett tag, i mars/april kommer det komma upp en ny. Kommentera gärna vad ni tycker!

Nu kan du få mig så lätt

Bild på fina Alma. Idag det varit speciellt i skolan, vi har haft nationella prov, det gör alla 6:or i hela Sverige idag. Det gick faktiskt bra, jag hoppas det blir ett högt betyg för mig! Ikväll är det fotbollsträning iallafall, har väntat på det hela veckan, haha. När jag kommer hem blir det nog inte så mycket bloggning, får se. Ikväll börjar Svenska hollywood fruar, är det någon som ska se på det?

• inspiration •


Älskling, vi ska alla en gång dö

Måndag, en ny vecka har börjat. Känner på mig att detta kommer att bli en bra vecka på något sätt! Iallafall gick skolan hyfsat, ska plugga till prov och ha läxa tills imorgon. Imorgon är det nationella prov som gäller, vill verkligen få bra resultat! Anledningen till att jag inte har bloggat i helgen är för att min blogg.se-app funkar inte längre sen har jag varit hos mormor och morfar hela helgen, har inte haft tid, men nu kör jag på! Har ni några planer för veckan?

RSS 2.0