We are young.

Har precis kommit hem från en galen kväll med Edde, Fille och Julie. Vi träffade dom på ICA när vi skulle handla godis. Sen stannade vi många gånger på vägen och snackade, sen följde vi med dom hem och kollade på
deras nya hund. Den var otroligt söt! Jag tog massa bilder också. Sen ska Julie sova hos mig inatt, upp vid 9 imorgon, match i Oskarshamn.








Nu har jag fått min systemkamera!

Efter skolan följde Julie med mig hem och vi åkte hem först o hämtade alla mina pengar, sen till stan. Vi gick in i butiken och jag sa till killen att jag hade laggt undan kameran, såklart behöver man ju ett minneskort, de kostade 300.. Men vet ni? Jag fick det gratis. Jaa, så jag köpte ett Close-up filter + 3. Det är så himla bra när man ska ta kort nära, jag är såhäär glad just nu.

Idag är det min dag.

Hallå alla läsare! Vaknade idag av att alla i familjen hos pappa kom in och sjöng i mitt rum på morgonen, med bakelse och massa paket, mysigt! I första paketet så låg det en bok, under boken så låg det 500 kr! Pappa hade skojjat och lurat mig så att det såg ut som att det var en bok. Sen var det ett avlångt paket, jag tänkte: Vad kan dethär vara egentligen, jag har ju bara önskat mig pengar? Men vet ni vad de låg i ?... En ny plattång!  Och en riktigt bra en, testade den nemligen idag på morgonen. Tack för alla fina presenter!
Men nu ska jag snart sticka hem till mamma och fira min födelsedag där så de är inte slut än, ha de bra!
Ni får några gamla bilder på mig ...



Hemma nu.

Nu har jag kommit hem från en dag i skolan, jao. Sitter nu här och äter lite mellanmål. Tänker på vad som händer imon.. Det är ju så att jag fyller år imorgon! Thihi, längtar! Ska iallfall på träning ikväll, bloggar mer sen, ses!


varit hos frissan.

Är faktiskt väldigt nöjd med resultatet! Klippte ut mitt hår så det är inte lika tjockt längre och nu blir det säkert enklare att platta det också. Klippte av några centimeter med. Glad tjej!


I got the moves like jagger

Hej alla underbara läsare! Ni kanske har märkt att jag inte uppdaterar lika mycket? Det beror för det mesta på att jag verkligen inte hinner .. Men iallfall så var skolan toppen, toppen idag! Hade bild och typ bara lektioner med en annan klass. När skolan var slut var jag kvar lite med ett par kompisar, vi hittade två döda möss plus att vi hittade ett mushuvud igår .. Usch. Men jag tänkte iallfall klippa mig idag! Resultat kommer!

Fina Stina.

 

27:e augusti

Hej och förlåt att det inte blev några bilder från min födelsedag, här hos pappa.. Men jag tänkte lägga in det idag, om jag hinner alltså. Igår kom iallfall Linnea och Stina hit. Linnea är Lindas syster och hon kom hit med sin lilla bebis. Tog en del kort på henne faktiskt som jag också tänkte lägga ut. Fotbollsträning ikväll också!
 
 
 

Please just let me hold you one last time.

Hade en sjukt lyckad "födelsedag" igår, fast jag inte fyllde år på riktigt, hehe. Fick verkligen bra saker och för de mesta vad jag hade önskat mig. Bland annat så fick jag 1300 kr av farmor och farfar! Pappas och Lindas present ska jag få på torsdag då jag fyller år, sen ska vi fira hos min mamma också, sen på fredag kommer min systemkamera, det blir mycket mer bilder på bloggen då, och har dessutom kommit på en header jag ska göra! Bilder från min födelsedag kommer inom kort ..

Hej..

Jag vet att jag inte har bloggat på ett tag, men jag har verklgen inte hunnit, skolan har tagit över och hemma har jag massa saker som jag måste göra liksom. Men jag ska försöka att ta tag i det! Men iallfall så ska vi ha släktkalas för mig hos pappa idag, min farmor har kommit hit från Göteborg. Egentligen fyller jag år på torsdag men vi firar de idag! Ni får en lagom söt bild på mig också..

Nu är kameran så gott som min!

Igår var pappa och jag i kameraaffären, vi skulle kolla på en kamera till mig eftersom jag fyller år på torsdag. Jag har bara önskat mig pengar, då kan jag köpa kameran själv sen på fredagen, dagen efter jag har fyllt år. Som alla vet har jag ju skrivit mycket om vilken kamera jag vill ha osv .. och nu har jag bestämt mig. Nikon D3000 kommer det att bli. Vi har faktiskt lagt undan den tlls på fredag och mitt namn är skriven på den så.. Då är väl kameran så gott som min kan man väl säga! 3500 kronor kostade den, kameraväska har jag redan och sen ha vi en gammal systemkamera som är märket Nikon, till den finns det ett objektiv, hoppas den funkar på den kameran som jag ska köpa bara ..

När vi låtsas på riktigt.

Nu har Kajsa, Julie, elli och bea åkt hem eftersom vi gick hem till mig efter vi varit hos Elli. Vi badade och pratade så som sanna vänner gör. Sen åt vi lite mackor och nu sitter jag här med Alma. Skoldagen var verkligen segare än de andra. Lektionerna var längre, och mot eftermiddagen blev det så himla varmt att man nästan svimmade. Men den sista lektionen var bäst! Bild i en riktig bildsal! Woop, woop! Men det roliga var att vår bildlärare hade en lite söt hund som var i bildsalen, och man fick klappa den och så sen fick man rita sina nya mappar. Allting var så himla kul, och på rasterna spelade vi fotboll såklart! Ni får en gammal bild på Alma och mig som är tagen för ungefär 1 år sen ..

Hos Elli!

Hej alla läsare! Drog hem till Elli efter skolan, Julie, Kajsa och Bea är också med såklart! Men iallfall så kollar resten, förutom mig på One Direction videos, jag illar inte dom alls .. Men jag bloggar mer när jag kommer hem!
 

Time for school

Nu drar jag mig till skolan, vi börjar vid halv 9 idag, så jag hannn göra ett inlägg nu innan. Bra va? Men iallfall så kommer jag hem vid halv 3 ungefär. Hejdå.

I don't care, I love it.

Tjollahopp! Tänkte snart äta lite Kycklingwraps innan jag drar mig till träningen, woop woop! Ska också plocka fram kläder tills imorgon, tänkte satsa på lite anorlunda klädstil nu i 6:an, jämfört med vad jag hade i 5:an. Tror ni de blir bra?

Skolan...

Idag var det faktiskt riktigt roligt! Speciellt nu första dagen, kunde knappt sova inatt. Vaknade klockan 20 över 6, låg och spelade lite på mobilen, sen vid kvart i 7 gick jag upp och gjorde mig i ordning, dock blev mitt hår lockigt efter att jag hade cyklat. ( jag hade liksom plattat det i 40 minuter ) Fick reda på att jag ska ha hemkunskap NÄSTA termin, ska ha NO, denna terminen.. Hade sett fram emot hemkunskapen. Men iallfall så var första skoldagen hyfsat bra och ser redan fram emot imorgon. Thihi.
 

Visst känns det som att kärleken väntar.

Hej alla mina läsare! Har kommit hem från en av de jobbigaste fotbollsmatcherna jag spelat! Jag spelade i Kalmar med 99:orna. Det var första gången jag spelade en "riktig" match med 11-manna. Men riktigt kul var det iallfall, och röd som en tomat är jag nu också. Fick träffa underbara Cassie också. Men iallfall ska jag göra en riktig storstädning i mitt rum nu, plocka i ordning i gaderroben, göra klart för mig tills imorgon m.m. Skolan börjar ju imorgon. Ha de bra!

Dagens inspiration


Blandad fotbollsmatch.

Har precis kommit hem från en fotbollsmatch i Lindsdal. Väldigt blandad om man säger så.. Det började med att jag fick ett getingstick på halsen. Gjorde fruktansvärt ont och det sved som satan. Sedan började matchen och först gjorde dom ett mål. 1-0. Sen gjorde vi mål. 1-1. Sen dom. 2-1. Sen vi. 2-2. Sen dom 3-2. Sen vi 3-3. Sen gick jag till anfall och sköt. Stolpe ut.. Det var 4 minuter kvar.. Sen gjorde dom mål. 4-3. Vi förlorade.. Japp, så var denna fotbollsmatchen. Det bästa är iallfall att jag har namnsdag! Thihi, det är Ellen idag!

Dagens inspiration


Let's the music play.

Tjena snyggingar! Alma och jag har precis kollat klart på filmen "Jag och Johan". Usch, den var retså hemsk men ändå otroligt bra! Sen kokade Alma och jag ihop lite chokladmjölk med smaskig grädde. Nu tänkte jag iallfall fixa i ordning i mitt rum och såntdär och kanske dra mig ut.

Du är min hjälte för du är precis så svag som jag.

Tjollahopp! Har nyss ätit mumsiga toast. Tänkte göra i ordning lite för skolan senare, kolla igenom om min skolväska är okej, alla saker jag ska ha med mig, vad jag ska ha på mig osv.. Jag längtar verkligen till alla kompisar nu. Bara 4 dagar kvar ungefär. Men nu tänkte jag vänta lite på Alma och kolla lite grann på Sällskapsresan.

Windows7

Joo, för vet ni vad?! Jag har fått Windows7 på min dator nu! Yippie! Och det bästa är att den har blivit så otroligt snabb och att jag har Skärmklippsverktyget! Helt bäst ju. Men iallfall så ville jag bara säga det.. Har gjort om liksom själva  "Skrivbordet" också.
 
Innan:
 
Efter:
 
 

Flowers.


Never say never.

Jag har faktiskt kollat på dokumentären "Never say never" med Justin Bieber. Den var faktiskt riktigt bra! Jag lyssnar precis inte på den musiken han gör men guud vilken personlighet! Och utseendet ! När jag väl började kolla på den kunde jag verkligen inte sluta! Jag satt som fastklistrad. Det roliga var när man såg små videos och bilder från när han var liten. Never say never får:

Fråga vad du vill!


Dagens inspiration


16:e augusti.

Hello everybody. Gick verkligen upp tidigt idag, klockan halv 7. Väcktes av att en fluga var i mitt rum och sen så var jag inte vidare trött. Men iallfall så har jag inget speciellt planerat idag, ska till mamma sen. En datatekniker har installerat Windows7 på min dator hos mamma! Och så går den dubbelt så snabbare.. Är såhääär glad! Sen har jag gjort lite nytt på bloggen, om du inte ser det, tryck F5.
Ni får en bild från veckan ..
 

Ny header.

Ska göra en ny header imon, har bara denna sålänge, glöm heller inte att följa mig på Bloglovin'.
Sorry för dålig bloggning, men ses imon!

En galen outfit.

 

Min klocka har stanat, under dina ögonlock.

Tjosan! Har precis ätit lunch och städat mitt rum, jao. Har också kommit på en ny outfit. Ska dra till Kajsa sen idag och vi ska fota helt random i en skog som finns i närheten. Aw, vi har så kul tillsammans. Kommer hem sen, då bloggar jag nog. Hejdå.

Svarta tunga steg går på gatorna.

Tjollahopp! Har nu kollat klart på LOL. En av de bästa filmerna, helt klart! Den var mycket bättre än jag trodde. Jag fastnade helt enkelt vid den. Men iallafall så ska jag på fotbollsträning ikväll, ska bli skönt att få springa av sig lite, hiho. Men nu tänkte jag kolla runt lite på bloggar, sen byter jag om till fotbollskläder. Ha de bäst!

Dagens.


Nytt från Göteborg.


I'm home!

Yes, nu är jag hemma från två helt otroliga dagar i Göteborg! Vi åkte alla karusseller på Liseberg, förutom Atmos Fear och alla bebiskarussellerna .. Men det jag verkligen ångrar mest var att jag spelade upp typ hälften av alla mina pengar på massa chokladhjul .. Vi vann inte ett skit. Men aja, hoteller var också så himla fint, och Julie och jag somnade nästan bums. Sen igår så shoppade vi HELA dagen på Nordstan. Vi hade en sån himla kanondag! Jag köpte två tröjor och ett par shorts, men de får ni se på bilder sen..
Tack för de fina 2 dagarna i Göteborg.

Göteborg idag!

Godmorgon! Klockan är 6 på morgonen. Vaknade av att Levels spelade på högsta volym klockan 10 i 6. Tror ni jag blev rädd?.. Men om ungefär 40 - 45 minuter hämtar Julie och hennes mamma och pappa upp mig, sen åker vi heeela vägen till Göteborg. Jag vet inte om vi ska checka in på hoteller först eller gå på LIseberg först. Åh, livet är så bra! Men jag kommer nog inte kunna blogga dessa två dagar, kommer nog hem sent imorgon .. men jag kan försöka blogga från mobilen, eller om Julie skulle ha med sin dator, hehe. Ha en bra helg!

Föralltid är en lång tid. Men jag har inget emot att stå vid din sida.


Dagens lilla schema.

Först nu ska jag fixa till mig lite, efter det tänkte jag dra till Kajsa, sen hem till mig och Kajsa följer med. Mycket fotande!
Sen gäller det att plocka fram de svarta shortsen jag ska ha till imorgon och göra klart för mig vad jag ska ha med mig, sedan ska jag rensa massa bilder och skit på min mobil. Efter det blir det väl att packa ALLT jag ska ha med mig för imorgon sticker jag och Julies familj till Göteborg! Jag kan inte fatta vad tiden har gått snabbt! Imorgon ska vi till Liseberg också! De hämtar mig ungefär lite innan 7 på morgonen.
Det här var lite om vad jag ska göra idag. Ha de bra!

Rix FM festivalen


That's who I am, stronger.

Godmorgon! Hade det underbart bra igår! Vi hämtade upp Ida och Kajsa och pappa skjutsade oss till Kalmar, sen letade vi efter Elli och Julie, men de var inte där. Så vi köpte biljetter. Men sen ringde Julie och vi hittade dom! Vi åkte karuseller, vi skrattade sen gick vi bort till Stortorget och väntade på att Rix FM skulle dra igång! Det började såklart och vi trängde oss till ca 2 meter från längst fram. Olly Murs var helt klart bäst!
Vi kom hem ungefär kvart i 11.

Jag kan inte fatta jag är helt vilsen i dig.

Tjo! Förlåt för att jag inte har bloggat så mycket, men min dator hos mamma har gått sönder, sen åkte jag till pappa och efter det tränade jag sen duschade, sen åt. Har haft fullt upp, men nu sitter jag här. Nu är det iallfall bestämt att jag, Julie, Ida, Kajsa, Elli och kanske Bea ska gå på Rix FM imorgon! Längtar så otroligt mycket! Ska fota lite nu, sen ska jag gå till sängs.
 

Forever is a long time. But I wouldn't mind spend it by your side.

Tjosan! Kommit hem från en helt galen kväll hos Julie! Vi hade det så kul. Vi badade, körde lekar, snackade och åt massa godis! Men när vi kom hem så låg inte vår "extra nyckel" som vi har till huset hos mamma där i vårt hemliga ställe och ingen hade någon nyckel så vi fick slå sönder ett fönster och hoppa in och låsa upp innefrån. Tokigt, men iallafall här kommer bilderna från Julies poolparty:

We are young, wild and free.

Hejsan! Har nu gjort mig i ordning för poolpartyt. Det fick bli ett vitt spetslinne med blåa shorts och ett halsband. Håret satte jag upp och jag tog faktiskt inget smink. Det är så obehagligt när det smetas ut när man ska bada. Jag blev faktiskt riktigt nöjd. Festligt men ändå somrigt och enkelt. Snart sticker jag till Elli och sen drar vi till Julie.
 
 

He's got a black heart.

Tjollahopp! Jag känner mig faktiskt stolt, har nemligen städat mitt rum idag. Synd bara att jag inte kan ta kort på de, eftersom jag tar kort med min mobil när jag är hos mamma, men den är på laddning. Men iallfall ska till Elli idag klockan 4, sen drar vi till Julie på poolparty! Hoppas bara att hon blir glad för min present.. Jaa, det hoppas jag verkligen. Nu ska jag kika runt lite på olika bloggar, sen hörs vi.

I'm not afraid anymore. I'm not afraid.

Godkväll. Sitter nu och har duschat och tagit på mig myskläderna. Träningen gick väl sådär bra, eftersom jag inte har tränat något på ett tag. Kommer säkert ha jätteont i benen imorgon, hiho.
Imorgon ska jag på poolparty hos Julie också, så himla kul! Har köpt en så fin present till henne..
 
 

1:a fotbollsträningen efter sommarlovet.


It's a good time.

Hejsan! Kom hem från Kalmar för en stund sedan, jag köpte inte så mycket. En ögonbrynspenna och en ny mascara. Sen åt jag pizza och har nu gjort mig i ordning till den första fotbolls träningen på 3 veckor! Jepp, och idag får vi nya träningställ. Jag bloggar mer när jag kommer hem.
 

Beacuse maybe, you gonna be the one that saves me.


Åker till Kalmar.

Nu drar jag mig till Kalmar, kommer hem kanske vid halv 4. Tänkte se om jag hittar ett och annat till skolan. Vi får väl se. Bilder kanske kommer sen.Nu vet ni vad jag ska göra iallafall. Hejdå.

Skara sommarland.

 
Bilderna är antingen tagna av mig eller Deborah.

Ett viktigt inlägg!

Halloj! Har haft det väldigt kul i helgen på Skara sommarland. Jag var väldigt mycket med Deborah, Betiel, Alma och deras söta lillasyster Sidona. Vi hade sjukt kul men idag åkte vi hem.. :(
 
Men iallfall så är det såhär att eftersom jag inte vet hur man fixar det med min blogg, jag vet man gör nånting men "Wrapper" i stilmallen men detta funkar inte. Därför får jag göra om alting igen. Jag vet, dåligt men så är det!
 
Bilder från Skara kommer snart ..

Min blogg = Trasig .. IGEEN!

Jaa, jag råkade tyvär göra fel IGEN. Så jag är tvungen att göra om allt igen .. Men jag fixar det i helgen eftersom jag inte hinner det nu .. :(

Lite ändringar på gång!

Lite småändringar ska göras på bloggen, det är därför den kanske kommer se lite konstig ut ibland.

Dom stänger men ingen bryr sig. Blir blind när alla lampor lyser.

Hej alla människor! Nu har Julie åkt hem och jag ska packa. Vi har haft det så sjukt kul och vi har sett fram emot allt vi ska göra. Jag ska packa för imorgon bär de av till Skara Sommarland! Yihoo! Kommer bli så kul. Men iallafall så tänkte jag lite smått på en ny design kanske?.. Vi får se är rätså nöjd med min jag har just nu.
 
 
Snart hoppar man i poolen dåja!

RSS 2.0