Minusgrader rensar luften.

Matchen gick ganska bra, det blev lika 1-1. Bra kämpat tjejer! Nu sitter jag här och ska snart fika, sen ska jag ge mig ut och fota lite.

In your head.

Vaknade vid 20 över 11 idag, Julie och jag var faktiskt inte uppe sådär jättesent. Vi hade hur kul som helst! Vi gjorde allt från att kolla på film till att snacka en massa, skrattade gjorde vi också såklart. Idag ska jag spela match mot Hossmo, ska snart till samlingen så jag får skynda mig att fixa mig i ordning. Jag bloggar mer sen. Har knappt några bilder på Julies dator, ni får en bild som jag tog för ett tag sen.

Modevisning & kebab

Här kommer bilder från denna underbara dag! Bilderna när jag går modevining är tagna av Julie.
 

Nytt läsarrekord!

Nu när jag loggade in upptäckte jag att jag hade fått ett nytt läsarrekord! 84 unika läsare, så kommer det att fortsätta hoppas jag .. Men iallafall var det jättekul på modevisningen idag! Julie fotade mig, hon var så duktig så! Nu är jag hemma hos henne och vi har kollat lite på film och varit på ICA och köpt massa gottigheter! Nu tänkte vi göra en liten video som kommer upp sen! Ni får en fin bild på mig från kebaben som vi åt på efteråt.
 
 

Justin Bieber

 
Detta är verkligen inte kul att se. Vad har han gjort mot er som hatar han? Precis INGET! Han är bara en kille
som har uppfyllt sina drömmar. Fattar ni hur stark denhär killen är? Folk skriker
och blir glada bara av att se honom på TV, folk blir så glada att dom svimmar när dom får tag i en biljett till
hans konsert. Men varför ska alla haters förstöra den glädjen?... Det kan man ju ta att tänka på..
Alla som kallar han bög, har ni inget bättre att komma med så behöver ni inte säga något.
Hur skulle du känna om du gick upp på scenen och folk buade åt dig? Skulle du stått kvar så som han gjorde då?
Det är ju helt sjukt att folk kan sitta och skriva massa patetiska saker om Justin framför en dator.
Jag lovar att ni som hatar han och kallar han massa elaka saker kommer att misslyckas. Ni kommer aldrig
att bli detsamma som Justin Bieber hur ni än försöker. Det är bara onödigt att hata honom när han inte ens har gjort något.
Han har en fantastisk röst och han gör så himla fantastiska saker för männsikor som har drömmen att träffa honom. Han är en hjälte.
Ni som hatar han och skriver massa onödiga kommentarer, fattar ni vad han kan påverkas av det? Han ser mer än vad ni tror.
 
Jag kommer säkert aldrig att bli ett så himla stort fan av Justin men jag respekterar honom stort. Och till alla haters: Ni kan lika gärna sluta att hata Justin för att få uppmärksamhet. För Justin Bieber är så mycket starkare än ni.
 

Me today.


Det har slitit mig itu, det fanns ingen bara du men jag är lyckligare nu.

Hej och förlåt för dåligt bloggande, men har inte haft lust att blogga helt enkelt. Har iallafall varit med Julie, Ebba och Kajsa idag, vi gjorde inte alls mycket. Kollade på två tjejfilmer, lagade mat och snackade. På lördag ska vi ses igen men då ska Yoel och Edde vara med! Vi ska nog titta på film och ha lite myskväll sen ska jag sova över med Julie. På dagen ska jag gå modevisning också, Julie ska fota mig då så bilder kommer! Nu tänkte jag kolla runt lite på datorn sen ska jag baka med mamma. Ni får en söt sommarbild på Alma.
 

Onsdag

Sitter här med datorn i sängen och har nyss vaknat, jao. Tänker på vad jag ska hitta på idag. Är ju ledig. Fotbollsträning ikväll, tänkte dra mig ut och fota, kolla på nån mysig film tänkte jag också göra. Bara ha ytteligare en slappdag, på fredag taggar jag övernattning med bästis och lördag blir det att va med fina vänner!

Dagens.


Kortlov!

Tisdagar är en av de bästa dagarna på veckan, helt klart!  Vi har så roliga lektioner och dessutom så har vi bild. Det är så himla kul att ha bild, vi har en jättechill lärare också, hehe. Idag har jag iallafall ingenting för mig. Skönt med studiedagar också fast enligt mig så heter det kortlov. Tänkte äta lite nu, sitta vid datorn och bara ta det lungt.

Charlie och jag.


Nytt i bloggen.

Haha, nu får jag ge mig! Har ändrat lite mer i bloggen, storleken, så nu blir bilderna större och så har jag ändrat menyn på andra sidan. Om du inte ser det, tryck F5.

Jag är femton år och jag vill inte dö.

Lånade en bok idag på biblioteket. Jag kollade runt lite och funderade på vad jag skulle ha för bok, jag gillar böcker till tonåringar med lite mer text och mer utmannande. Jag hittade en bok " Jag är femton år och jag vill inte dö". Jag läste en bit förrut och jag fastnade i den direkt. Den handlar om en tjej som gömmer sig i en källare från andra världskriget. Är det någon som har läst den?
Foto: Ellensvensson [ME] Nikon D3000 / Close Up filter+3

Hemma från skolan.

Idag var det en helt okej dag, de bara rullar på. Redan höstlov snart, helt galet! Kändes som att det bara var några dagar sen man gick tillbaka till skolbänken. Gött med bara 2 dagar i skolan också, kan ju inte bli bättre? Idag har jag iallafall fotbollstränig, sen tänkte jag plugga på läxan tills imorgon, förhör i NO. Sen ska jag läsa lite, men nu ska jag äta lite mellanmål.
Foto: Ellensvensson [ME] Nikon D3000 / Close up filter+3
 

We going higher than high, until we kiss the sky.

Har varit en plugg-foto-design-söndag idag. Har pluggat som en galning till förhöret i Geografi imorgon. Fotat en hel del. Ändrat design på bloggen och det är dagen söndag. Tänkte gosa ner mig i soffan snart och kolla på X-Factor.

We are the kids with the hungry heart.


Höst!

Nu tycker iallafall jag att det är höst, eftersom det kommit röda löv osv .. Men har iallafall gjort en ny design nu, blev rätså nöjd. Hoppas ni gillade det! Sen under dagen var jag ut och fotade med Jennifer, blev en hel del bilder.
Foto: Ellensvensson [ME] Nikon D3000
Modeller: Jennifer & jag

Håller på med en ny design ... IGEN

Jaa, jag blev redan trött på den andra. Dessutom tyckte inte jag att den var så personlig utan den såg ju nästan ut som alla andras. Nu när det kommit lite röda löv m.m så ska jag ut och fota sen. Bloggen kommer nu att se lite konstig ut. Men det kommer att bli bra!

23:e september.

Vaknade tidigt idag och satte mig vid datorn. Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, bara ta det lungt kanske? Eller baka, vi får se. Hur som helst sitter jag och klurar ut hur mitt rum ska se ut. Jag tänkte göra en liten förändring efter jul. Bilder kommer ju att komma, sen funderar jag på objektiv till min kamera. Om jag börjar spara nu kanske jag har ett nytt kamera objektiv innan jul?
Foto: Ellensvensson [ME] Nikon D3000
Modell: Kajsa

Monopol nu

Nu ska jag spela lite Monopol, sen blir det att slappa resten av dagen som jag har gjort hittils. Ska ta bilder sen med.
 

shitIlove.



Discot

Hade ett sånt lyckat disco igår med min underbara klass 6B. Det kom hur många som helst, både på lågstadiet och på mellanstadiet. Vi hade sjukt kul också! Jag var DJ med Gabbe och Julie och vi satt på scenen, skötte musiken, drack läsk och chillade. Men vi var nere på dansgolvet också och dansade. I slutet på mellanstadietdiscot dansade jag och några till tryckare tillsammans. Tack för det bästa discot.


Disco outfit.


Disco!

Idag är det inte vilken dag som helst .. idag är det jag och min klass som kommer att ha disco! Fattar ni? Det kommer att bli helt awesome! Jag, Julie o Gabbe ska vara DJ:s. Har redan gjort en lista på Spotify, hehe. Men iallafall så har skoldagen varit bra. Nu sitter jag med lite mellanmål och ska snart göra mig i ordning. Bilder kommer på hur jag ser ut!

Självpoträtt






When you give what you want but not what you need.

Kommit hem från skolan nu, bra dag faktiskt! Förrutom att jag hållde på att somna på lektionen, haha! Men iallafall så håller jag på med ett linne i slöjden, hittils är jag faktiskt riktigt nöjd med det, kommer att lägga ut en bild sen. Träning idag också. Nu tänkte jag äta lite mellanmål och kika runt på bloggar.


Foto: Ellensvensson [ME] Nikon D3000

Lights.


Foto: Ellensvensson [ME] Nikon D3000

friidrottsdag.

Hade otroligt roligt idag! Var med på 60 m och längdhopp. Längdhopp gick inte alls bra för mig. Men på 60 m vann jag första loppet. Då fick jag tiden, 8:94 sekunder. Då var jag vidare i final. Sen när det var final så var jag sjukt nervös. Elli är lika snabb som jag så vi var jättelika. Jag fick tiden: 8:90 sekunder. Elli fick tide 8:91! Så jag vann! Men det kunde lika väl ha varit Elli som vunnit. Men iallafall så stack jag och några tjejer och killar till donken och gottade oss, sen vidare till Ö&B och chillade. Riktigt bra dag!






Kommit hem.

Nu är jag hemma från en av de bästa dagarna helt klart! Började med att man skulle gå till de ställerna man skulle vara på, eftersom vi bara skulle hjälpa till så ska ju inte vi tävla. Först var det tråkigt men Julie och jag fick två raster på förmiddagen. 1 timme och 20 minuter sen en som var 2 och en halv timme. På eftermiddagen fick vi bara hjälpa till i 15 minuter sen fick vi sluta om vi ville. Men jag, Julie, Elli, kajsa, edde, johnson, emil, yoel och isak hade jättekul, vi spelade fotboll osv .. Tack ni gjorde min dag! Och imorgon är det vår tur.
 

Blow me one last kiss.

Denna dagen har verkligen varit superbra! Hunnit mycket också, ska nu plocka i ordning för imorgon då jag ska vara och hjälpa till på friidrottsdagen för högstadiet hela dagen. Kommer hem runt 3 halv 4. Sen blir det väl att kolla på X-factor och sova.
 

Mitt rum.

Nu är jag klar med mitt rum. Ändrat en hel del, det enda som ska upp är tavlor och ljusslingor. Blev riktigt nöjd!

Foto: Ellensvensson [ME] Nikon D3000

Hemma från Kalmar.

Nu är jag hemma från Kalmar, fick med mig en hel del saker faktiskt! Tänkte mublera om litegrann. Bya färger, känner att jag har haft rött, vitt och svart i mitt rum nu. Men först tänkte jag fixa klart designen.

Designen är inte klar

Kommer att ta ett tag till, ska till Kalmar nu, hejdå!

Gör om Designen.

Håller på med en helt ny design, blev trött på den gamla så bloggen kommer nog att se väldigt konstig ut nu, men det kommer att bli jättebra!
 

Wake up from the right side of the bed.

Vaknade tidigt idag, åt frukost fixade till mitt rum och satte mig vid datorn. Ska till Kalmar idag och kolla på hundsaker till vår hund som kommer om ungefär en månad. Sen ska vi provköra en ny bil tror jag sen ska jag köpa lite saker. Jag tar med mig kameran. Men iallafall spenderades dagen igår med att vara hemma, städa och tillslut sjunka ner i soffan och kolla på TV och äta gosaker.



Övernattning

Som ni vet så skulle ju jag och kajsa sova över, men när vi gick ut från Willys, mötte vi Cassie vid Lindex så hon följde med oss o hon sovde över också! Mysigt, så vi kollade lite på film, åt massa godis o snacks och bara chillade.




Pizza med Kajsa

Jag och Kajsa stack till Amigo igår och åt pizza, innnan vi skulle handla massa gosaker.







Chill torsdag.

Har varit bra i skolan idag, gillar inte torsdagar så speciellt. De går så långsamt sen går vi till 20 i 4. Men idag fick vi sluta vid halv så det var ju bra! Men iallafall så hade vi idrott, fast jag var inte med, är fortfarande lite förkyld men mår toppen toppen! De tränade till skolstaffeten eftersom vi har friidrottsdag på tisdag, TAGGA! Men då fick jag vara med iallfall, alla i min klass ville ha med mig i laget. Så de fick bli så. Men iallfall så firade vi Linda idag, eftersom hon fyllde år sen åkte jag till mamma idag och väntar på Alma. Imorgon ska jag sova över med Kajsa med, mysigt!  Många bilder kommer det att bli.

Kajsa.

'
Foto: Ellensvensson [ME] Nikon D3000
Modell: Kajsaråsander

One more night.

Skoldagen var bra, bara väldigt seg på eftermiddagen. Ätit väldigt mycket frukt idag också, så jag skulle bli piggare. Tänkte nu ta ett gott mellanmål och kolla runt på bloggar. Vi ses sen.
Foto: Ellensvensson [ME] Nikon D3000
Modell: Kajsaråsander

Är med Kajsa

Kommit hem från skolan, helt okej idag faktiskt! Sen följde Kajsa med mig hem och vi började fota, bytte till shorts eftersom det är så himla varmt ute. Det blev en hel del kort iallfall, kommer att lägga ut dom sen. Men nu ska vi nog snart äta lite frukt och kolla på film, mys!



Eat your make up so you be pretty on the inside.






Födelsedagsfest


Foto: Ellensvensson [ME] Nikon D3000

Princess of china.

Igår sa ju jag att det inte skulle hända något, men egentligen så hade vi en födelsedagsfest för Linda, en "suprise fest" så hon visste inte om att vi skulle ha en fest, sen när hon och pappa hade varit på ärende så kom de gäster m.m, sen när hon kom hem så skrämde alla henne och sjöng. Riktigt lyckat blev det! Tog bilder också.. Men iallafall så är det match idag mot IFK Kalmar, men jag kan inte vara med eftersom jag fortfarande är lite förkyld så jag tänkte kolla istället.



 

Tagit massa bilder.

Har tagit så himla många bilder nu, dom blev nog riktigt bra! Kommer bara ösa in bilder! Spelade iallfall spel med min lillebror förrut, blev ägd..
 

I'm not perfect, I do misstakes, sometimes I hurt people. But when i say sorry - I mean it.



Foto: Ellensvensson [ME] Nikon D3000

Fix you.

Vaknade väldigt tidigt idag, var verkligen helt pigg. Nu sitter jag mest och lyssnar på musik, coldplay och Kent kärlek till det. Men iallafall händer det väl inget speciellt idag, kommer som vanligt att komma upp massa bilder, det låter väl bra?

Ett halsband.

Igår kom Julie och lämnade min födelsedagspresent, eftersom hon hade skickat efter min present så fick jag den igår. Först var det ett litet kort, det var så himla fint. Sen öppnade jag en liten söt ask och i den låg det ett så himla fint halsband. Det var ett par gröna stenar på och det är min månadssten. Kärlek till min bästis och mitt fina halsband. Tack!
Foto: Ellensvensson [ME] Nikon D3000
 

Höst jacka.




I am titanium

Är väldigt glad just nu! Har nemligen sett skolfotot som sen kommer att komma ut i skolkatalogen! Eftersom kvaliten var sämst så såg jag inte riktigt hur jag såg ut, men jag hoppas att det blev lyckat iallfall, längtar att få se bilderna riktigt skarpt. Har iallfall fikat och kollat på film och gjort läxan som jag ska lämna in på måndag, tänkte läsa lite i min bok, den är bäst! Bloggar nog mer sen.

Foto: Ellensvensson [ME] Nikon D3000
 

Skolfoto 2012

 

Blow me one last time.

Är hemma idag också, är sjukt trött och vill gärna gå till skolan på måndag och resten av veckan iallfall. Underbara Julie kommer och lämnar mina läxor till mig idag så jag gör dom över helgen. Jag ska fota en del idag också. Bilder kommer! Nu tänkte jag fortätta att kolla lite på MTV.

I'ts always a good time.

Jag ska till skolan imorgon iallfall, doktorn sa att mitt öga hade fått nått virus men sen hade det försvunnit, så imorgon tillbaka till plugget igen! Har iallfall gjort mina två läxor nu och ätit Mc. Har också blivit en hel del TV-tittande för min del. Allt från filmer till MTV. Nu tänkte jag snart dra mig ut och fota, sparar också till ett stativ.

Sjuk.

Idag är jag sjuk, vaknade vid 6 på morgonen och hade jätte ont i ögat, var sjukt irriterande. Vi hade ingen aning om varför det gjorde så ont i ögat, men vi ville inte chansa på att det inte kunde smitta så jag stannade hemma från skolan. Ska snart till doktorn också så ska han se varför. Men iallfall så ska jag till pappa idag också.
Har en del läxor som ska göras, men de är bara att plugga på!

Foto: Ellensvensson [ME] Nikon D3000
 

Do not wait. Enjoy the life.

Förlåt för att jag inte har uppdaterat så himla mycket men har inte haft något internet och skolan tog över bloggen. Men iallfall så var jag med Julie igår och vi hade verkligen hur kul som helst! Vi skrattade så mycket att vi fick ont i magen, de är så det ska vara. Men iallfall så har tredje veckan gått i skolan och man börjar märka att det är mer tufft nu i 6:an. Nu när man väl börjat önska man att det är sommarlov snart igen. Fotbolls träning ikväll också. Sen har mina enskilda skolfoton kommit också, vilket ska jag ha?





Det är du som får mig att vara den jag är idag.

Tänkte nu gosa ner mig i en varm filt, göra toast och varm choklad med grädde och bara kolla på en film som jag inte har sett på länge. Eftersom man kan säga att det är höst nu så innebär ju det: Färger, hemmakvällar, mysiga kläder, brasa, varma gottigheter och fina fotografier. Så varför inte bara se fram emot hösten?
Foto: Ellensvensson [ME] Nikon D3000
 

Blåklocka.



Foto: Ellensvensson [ME] Nikon D3000 + Close-up filter+3

Min ängel.

 
Foto: Ellensvensson [ME] Nikon D3000

Me, myself & I.


Some nights.

Godmorgon! Förlåt för att jag aldrig bloggade mer igår, men vi gjorde en del saker och vi hade dessutom inget internet .. Men nu är jag här igen och jag har en del bilder kvar som jag tänkte att lägga ut! Hoppas att det är okej. Men idag ska jag iallfall gå på fotboll och kolla på Alma, jag tänkte ladda kameran nu så jag kan ta många bilder.
Ska ni göra något speciellt idag?



Foto.


Ny header.

Nu har Julie och jag fotat en hel del! Tog på mig rättså mycket faktiskt, det var ändå kyligt men sol. Det blev faktiskt väldigt bra bilder, det är kul nu när Julie och jag har varsin systemkamera så man kan fota tillsammans.
Tryck F5.


Brinn pengar brinn.





1:a september.

Godmorgon! Ska inte vara med på matchen idag, eftersom igår bara blev jag jätte förkyld typ? Jag bara blev det efter att vi hade varit ute, så de kan ju bero på att det var så kallt.. Julie kommer inte att stanna så länge idag, men jag känner mig mycket bättre än vad jag gjorde igår iallfall. Det blir nog att kolla på Noel i eftermiddag och klä på mig rejält, 1 september, höst.

RSS 2.0