Jag kommer älska dig när jorden gått under

Drar mig mot Julie nu, jag bloggar när jag kommer hem. Kramar

Långfredag

Morgonen startade med god frukost och en riktig sovmorgon, så himla härligt med lov! Dagen kommer bestå av att packa till Sälen eftersom vi åker dit imorgon, ska vara där tills på torsdag tror jag. Vad ska ni göra idag?

Påsklov

Äntligen är det påsklov! Det var verkligen på tiden, har längtat så mycket till detta lovet. Ikväll så ska jag på ett disco igen, känner att det börjar bli väldigt mycket discon hit och dit, haha. Men iallafall så vet jag inte hur mycket blogging det blir, får se. Kramar

New bikini

Turkos bikini med fransar, Lindex-149;-

I know that if the sky will fall survive we all, because of you

Finaste Cassie och Clara.
Nu är skolan avklarad, riktigt skönt. Äntligen har solen börjat kolla fram och snön håller faktiskt på att smälta, exakt det jag längtat efter. Imorgon är det ju sista dagen i skolan innan påsklovet, väldigt bra och behövande tycker jag. Hur har er dag varit?

Frågestundsvar

Alla frågor från frågestunden.
Hur gör du när du fixar dina ögonbryn?
Jag tar en ögonbrynspenna och fyller i dom så det blir en snygg form. Men mina ögon blir aldrig jämna, haha
 
Favorit blogg?
Läser väldigt många bloggar, men favoriterna är nog; Julie, Kajsa, Olivia, Cassie, Ida och Tinkerbella
 
Det roligaste med sommarlovet?
Sola, bada och kompisarna är nog det allra roligaste.
 
Hur ser din framtid ut?
Har stora planer, men hoppas på något inom fotboll eller foto.
 
Varför började du blogga?
Ville ha någonstans att lägga ut bilder och skriva om min vardag, tog lite inspiration av andra också.
 
Vad var din första tanke när din kamera gick sönder?
Jag vet faktiskt inte, blev både chockad, ledsen och arg på samma gång.
 
Hur mår du?
Riktigt bra faktiskt!
 
Favoritaffär?
Gina Tricot, BikBok och H&M
 
Din högsta önskan?
Att sommaren 2013 kommer bli en sommar jag minns för alltid.
 
Om du skulle köpa en ny kamera,vilken hade det då blivit?
Tror att jag skulle valt en Nikon D800, är nöjd med min Nikon D300, hihi
 
Hur mycket betyder smink/mode och sånt för dig? alltså, är du intresserad av det, eller ej?
Bryr mig inte sådär jättemycket, tycker inte det är så viktigt. Men eftersomjag tycker det är kul så betyder det en del för mig.
 
Om du fick välja ett/en stad/land att resa till, vart skulle du vilja resa till då?
Till Malorca eller New York.
 
Hur mycket sminkar du dig?
Varje dag, förutom när jag är sjuk eller är ledig.
Har du iphone?
Ja, en Iphone 4, vit
 
Favoritmärke på smink?
Maxfactor och Maybeline New york.
 
I vilka länder har du varit i?
Grekland och Danmark.
 
Madesjö vs Paradiset? (Varför tycker du t ex madesjö är bättre)
Jag har gått på Madesjö sen förskolan, det är tryggt och bra på Madesjö.
 
Hur länge har Du varit Intreserad Av att Fota?
2-3 år tror jag.
 
Hur Lång Är du?
Ungefär 160-164 cm.
 
Vad heter dina bästisar?
Har så många, säger att alla mina riktigt nära vänner är mina bästisar. Den närmsta är Julie.
 
Det var alla frågor, svarade på så mycket jag kunde, kramar
 

Fall

Har spenderat en dag med mina fina vänner Julie, Cassie och Clara, vi har fotat hur mycket som helst. Kommer ett inlägg med alla svar från frågestunden snart, kramar.

All because of you

Har spenderat dagen med världens finaste vänner.
Skolan gick hyffsat bra, var lite trött efter helgen men det gick bra iallafall. Efter skolan följde jag med mina tjejer hem och vi hade det allmänt mysigt. Imorgon kommer jag svara på alla era frågor från frågestunden i ett inlägg, blev en del frågor faktiskt. Kramar

Dance our tears away

Dagen har varit väldigt lugn faktiskt, har verkligen inte gjort något speciellt. Imorgon börjar en ny skolvecka och min skolväska är packad och klar. Jag ser fram emot sista veckan nu, vi går bara tills torsdag sen har vi ledigt i ungefär en vecka till, underbart! Glöm inte att ställa frågor till min frågestund som ni hittar HÄR.

Fråga vad du vill

Nu kör jag igång med en frågestund eftersom det var ett tag sen. Fråga vad du vill och jag svarar. Ingen fråga är för dum!

The true love is similar to the circle, and the circle has no end.

Dagen startade med en hård träning utomhus, det var både jobbigt och kul, älskar att träna! Iallafall har jag inget speciellt som jag ska gör idag, tänkte plugga lite smått till ett stort prov sen städa mitt rum. En vanlig söndag helt enkelt, innan en ny skolvecka börjar. Vad ska ni göra idag?

Forever till the end of time

Fina Wilma
Denna dagen har gått väldigt snabbt, har hunnit med allt jag ska göra och nu återstår bara kvällen kvar. Imorgon kör vi på en fotbollsträning på morgonen, efter det ska jag samla massa krafter till skolveckan, sista veckan innan påsklovet. Vad har ni gjort idag?

Rock that body

Tröja-H&M / Jeans-JC / Armband-BikBok

Breakfast

Har ätit en ordentlig frukost idag på morgonen, är så taggad på dagens planer. Discot igår blev lyckat, det var jättekul! Är så glad att jag har så fina och underbara vänner omkring mig. Hoppas er fredag var minst lika bra som min, kramar

Good feeling

Kommit hem från skolans fotbollstunering. Gud, vad vi var duktiga! Varje år har vår skola en fotbollstunering då åk 4-6 spelar mot varandra, det gick hur bra som helst idag. Nu har jag kommit hem och ätit lite mellanmål sen ska jag ta en lång dusch och efter det väntas disco. Vår klass har nemligen disco ikväll för andra gången, kommer bli jättekul! Hoppas ni mår bra så hörs vi. Kramar

My camera is back

2 bilder från idag ↑
Nu är min älskade kamera tillbaka igen och jag är världens lyckligaste. Känslan att få hålla i sin kamera som man inte sett på 3 månader är underbar. Min dag har varit toppen, har gått jättebra i skolan idag. Ikväll ska jag ta det lugnt, äta god mat och umgås med familjen. Känner att mina träningspass har funkat väldigt bra, nu börjar det kännas i benen. Imorgon kommer det bli en del bloggning när jag kommer hem från skolan, på lördag ska jag fota en tjejkompis till mig, min första rikitga fotografering. Det kommer bli jättekul och mycket bilder kommer. Vad ska ni göra i helgen?

Det kommer aldrig va över för mig

Har blivit kär i Håkans nya låt, så himla fin text och musik och hans röst är så himla bra!
Det blev faktiskt två träningspass idag, en springrunda och lite styrka ensam hemma. Nu tänkte jag göra mig en fruktsallad och surfa runt på datorn, ikväll väntas Sveriges mästerkock. Kramar

Bra självförtroende över sin kropp


Enligt mig tror jag att en del tjejer och kanske killar har väldigt mycket problem över sig själva, hur tjocka dom är/hur lite man ska äta osv.
Jag själv bygger upp mitt självförtroende över mig själv och försöker äta så bra mat som möjligt. (Förutom att jag verkligen hatar lök och tomater.)
Men iallafall, du som  klagar över din kropp att du är för tjock, gör något åt det istället än att klaga massa negativt! Du kan: träna, springa, ut och gå eller bara ut och cykla. Du kommer få så himla bra självförtroende och du kommer må så mycket bättre när du gjort något vettigt. Man får faktiskt vara stolt över sig själv.
Om du inte vill träna så behöver du såklart inte, då behöver du heller inte klaga på dig själv, det blir inte bättre.
Tänk dig att du bestämmer dig för att ge dig ut och springa, du har musik i öronen och du börjar ta lätta springsteg framåt, du är inte ens trött efter 10 minuter, sen går det långsammare men du kämpar ända tills du är hemma igen. Tänk dig den känslan efteråt, låter det inte härligt?
Sen kommer vi till detta patetiska att tjejer (och killar) får för sig att inte ens äta, för att dom vill bli smala. Kroppen behöver näring, annars byggs inte musklerna. Mat är gott, speciellt om det är något man gillar, man vill ju inte gå runt hungrig en hel dag? Vissa tjejer kanske får i sig en frukt eller något väldigt litet att äta, men det blir inte bättre.
Till skillnad mot barn som inte får någon mat alls, fast dom vill, så kan inte hitta/få mat. Männsikor oftast i andra länder dör av att inte äta, för dom får eller hittar ingen mat och svälter ihjäl.
Det kan bli allvar om man inte äter, det finns så mycket annat att bygga upp sin kropp med, mat behöver alla, om man inte är hungrig eller inte tycker om något kan man ju ta en del av maten eller tvinga i sig.
Jag kan hålla med om att skolmaten är inte världens bästa men ta lite mat iallafall, ta ett knäckerbröd, ta ett bröd, ta med dig en frukt till skolan, man klarar inte en hel dag i skolan utan enirgi, man blir bara trött.
Vissa tjejer/killar kanske skäms över att ta för mycket mat? Det tycker jag man ska skita fullständigt i, det är bara bra att man tar mer mat, tillsist kommer folk att ta inspiration av dig, då har du gjort något bra.
Du ska inte skämmas och klaga över din kropp, du är fin som du är. Vem bryr sig om några extra kilon, vem bryr sig om du är mullig? Det är fint när folk är mulliga, men det är du som bestämmer om du är nöjd eller inte, det kan man alltid göra något åt.
Det är också fint när tjejer är sådär starkt smala, men om man är för smal för att man inte äter, tycker jag definitivt att man ska göra något åt det eftersom det kan bli farligt. Om du är smal för att du tillexempel inte kan bli tjock är det inte andras problem, det är bra om du tränar iallafall eftersom man mår så himla mycket bättre. Men kom ihåg, tappa aldrig ditt självförtroende, tro på dig själv och va stolt över vem du är och hur du ser ut, det finns bara en av dig i hela världen och det är du själv.


Ta mig till kärlek

Onsdagen är avklarad, riktigt skönt att komma hem från skolan. Eftermiddagen/kvällen består av ett träningspass, att plugga och god mat. Vill bara påminna er om att på påsklovet är jag bortrest i Sälen, får se om jag kan blogga från mobilen eller om det finns något internet eller tar jag en bloggpaus den veckan. Ska ni göra något speciellt på påsklovet?

Jeansjacka


Sweet nothing

Skolan är över och jag har kommit hem. Har varit riktigt kallt idag, trodde att solen skulle dyka upp igen, men tydligen inte. Ikväll väntas två träningspass, konditionsträning med laget och styrka hemma. Jag har ett träningsprogram till påsk som jag har följt i ungefär en vecka nu, äter även inget godis. Hoppas er dag har varit lika bra som min, kramar

Kategori - Träning

Har skapat en ny kategori som kommer handla om tränig och massa olika bra tips för att få din drömkropp. Mina bästa tips: äta bra mat, bara äta godis på helgen, träna regelbundet, ut och jogga när det är bra väder, ha en sport, om du inte gillar att träna själv, ta med en kompis! Jag har en del tips och peppningar för dig så att du uppnår ditt mål. Just do it & never give up

Viktig information

Nu kommer jag med väldigt viktig information, vad som är viktigt att läsa. Min kamera kommer tillbaka på torsdag, vilket betyder att jag kommer blogga mycket mer än vad jag har gjort nu på senaste tiden, kommer lägga ut massa bilder och massa annat som jag hoppas ni kommer att gilla. 
Jag ska göra om min design och ha den som tillfällig ett tag tills jag fotar med min kamera. Detta var lite information vad som gäller min bloggning nu framöver. Från och med torsdag är min kamera tillbaka, love.

Ellen Svensson

För ni som inte vet så heter jag Ellen Svensson, jag är 12 år och fyller år i augusti. Jag bor i en liten stad i Småland utanför Kalmar.
Mitt allra största intresse är fotboll, jag satsar riktigt hårt på den underbara sporten. Fotografering brinner jag verkligen för, kan fota vad/när som helst. På fritiden spenderar jag mycket tid vid datorn, kompisar, rita och umgås med familjen.
Om man ska gå på detaljer så heter min kamera Nikon D3000, jag köpte den i augusti 2012, i julklapp samma år fick jag ett auto-objektiv, det använder jag när jag fotar. I januari 2013 gick min kamera sönder, så jag har varit utan den i 3 månader. Nu är den lagad, det enda som ska göras är att hämta den.
Jag har spelat fotboll i ungefär 7 år och har en hel del medaljer och priser hemma, gick på dans i ungefär 5-6 år men jag slutade efter ett tag eftersom jag inte hade tid.
Jag har 2 husdjur. Hos min mamma har jag en hund som heter Elton, det är en Cavalier king charles spaniel, han är ett halvår ungefär, världens finaste hund!
Hos min pappa har jag en svartvit katt som heter Charlie, han är den gulligaste lilla katten som finns.
Jag beskriver mig själv som en väldigt glad, positiv och pålitlig tjej. Jag tycker om sommaren mer än vintern och julafton mer än midsommar.
Jag hoppas du fortsätter läsa min blogg och följa mig på bloglovin, och jag älskar att få kommentarer på min blogg!
Kramar
 

Wonderchild

Dagen har varit bra, som vanligt. Jag vill bara säga det att just nu är nog min blogg rätså tråkig, inga roliga bilder eller så, men jag lovar, lovar, att jag kommer blogga som en galning med massa nya bilder, när min kamera är hämtad. Jag hoppas ni tycker det låter bra, men nu vet ni läget iallafall. Imorgon är det långdag i skolan, jag kanske mobilbloggar eller något, ha de bra!

Det ögonblick när man förlorar sitt grepp om tiden

Är väldigt glad just nu, min kamera är lagad! Jag kommer hämta den snart, då blir det mycket bilder med min kamera. Ny skoldag, ny vecka, vi är inne på den 10:e veckan nu, känns som vi började skolan 2013 för inte alls så längesen faktiskt. Men iallafall så är jag så himla glad över att våren är på väg, vårjacka, converse, solglasögon, sol och allt detdär. Om ungefär 3 veckor är det påsklov, vi har alltså en del prov innan lovet, har en del jag måste plugga på. Det kommet nog inte att bli så mycket bloggning denna veckan, vi får se. Kramar.

One way or another

Hej på er! Hoppas att ni har haft en bra vecka, jag själv har haft en superbra vecka. Våren har ju börjat närmna sig, det är så härligt med massa sol ute! Igår klippte jag mig, inte så stor skillnad med en liten bit på håret åkte bort och lite på luggen. Sov hos Kajsa igår också, vi hade det hur mysigt som helst, kollade på filmer och åt massa onyttigheter, det var jättekul! Imorgon ska jag åka skidor, kommer nog att bjuda på lite iphonebilder också. Ikväll är det melodifestivalen och det ska jag självklart kolla på. Ha en fin lördagskväll!

RSS 2.0