2014 next

Goodbye 2013
Welcome 2014

Peak Performance

En av julklapparna jag fick detta året är denna Peak Performance-tröjan, absolut en av mina favoriter när det gäller kläder, den är perfekt helt enkelt!

Losing your memory

Outfit för kvällen.

julmat

 
Denna maten är nog den sista som jag vill tänka på just nu, haha! Man blir så trött på julmat och påskmat efter ett tag när man äter det i så många omgångar.. Eller vad tycker ni?

when you break

Nu kan man säga att det roliga med julen är över, nu är det ju bara mellandagar sen kommer starten på det nya året! Har iallafall haft en kanonjul iår, är supernöjd över alla julklappar jag fick, kommer ta och visa allt i ett inlägg senare. Hoppas er julafton blev lyckad! Ikväll ska jag iallafall på födelsedagsfest hos ett par kompisar, innan det kommer jag nog mest ta det lugnt. Ha de braa

merry X-mas

24:e december är här och det är julafton. Jag vill verkligen önska allihopa en riktig god jul och att ni får en underbar kväll finisar, merry christmas people♥

1 day left

 

And I hear you calling in the dead of night

Oh I feel overjoyed
When you listen to my words
I see them sinking in
Oh I see them crawling underneath your skin

stop holding on to what hurts and make room for what feel good

Hela min dag har varit väldigt bra, förutom allt pluggande haha.. Har vääldigt mycket läxor som ska vara klart innan jullovet. Förutom allt pluggande så har jag kollat på The Vampire Diares, är nemligen besatt av det nu haha, är bara några avsnitt från att ha kollat klart en hel säsong, åhh så bra den serien är! Imorgon är det iallafall en ny vecka, så hoppas ni haft en grym helg, kram på er

Leonardo Wilhelm Dicaprio

ögongodis, wowowowow

at the moment

Kommer spendera resten av kvällen på att kolla på TVD, hoppas alla får en fiiin kväll, kram

Even if the sky is falling down, I know that we'll be save and sound

Fredag, sista dagen på veckan, såååååå skönt

under control

Nu beger jag mig mot skolan, hoppas alla får en underbaaar dag för det är ni värda, kram på er

Repeat

 

till nyårsafton?


Allting på bilden är från Nelly.com
 
Eftersom jag verkligen älskar att klä upp mig extra till speciella högtider så har jag redan börjat tänka på vad jag ska ha på mig på nyårsafton. Har nemligen bestämt att jag ska ha klänning detta året och hittade 3 stycken jag veeerkligen tyckte var fina och som skulle passa. Tänk vad snyggt att matcha med ett par snygga skor eller någon accecoar som passar till! Det svåra är bara att bestämma vilken av dom som man ska välja..

4/13-13

Outfiten för dagen

catching fire

 
Förra helgen var jag på bio och såg "Catching fire" med mina tjejkompisar. Wooow säger jag bara, vilken film! Innhehöll allt man kan tänka sig, bland annat en hel del tårar och en väldigt stor spänning, tyckte denna var bättre än första "Hunger games", detta är från och med nu min absoluta favoritfilm! Eftersom jag har väntat hur länge som helst tills premiären så är jag glad över att jag sett den iallafall. Har ni sett den?

131202

Evy❤

ATM

Har rast just nu och snart börjar B-språk lektionerna. Hittills har skoldagen varit riktigt bra för mig faktiskt, ha de bra! 
 

vinterjacka

Elvine / 3500;-
 
Rekomenderar verkligen denna jackan, så otroooligt cozy och värd vartenda spänn!

önskelista 2013

vs produkter / pengar / laptop / Marc Jacobs-klocka / Daisy Marc Jacobs-parfym
 
Kommer nog inte få precis allt som jag önskar mig detta året, men man får ju passa på att önska allt man kommer på nu när man har chansen liksom, haha! Vad önskar ni er i julklapp?

23 days left

Nu är den sista månaden för detta året här och måste verkligen säga att jag har längtat! Allt som har med julen att göra tycker jag om, förutom att man börjar tröttna på snön efter ett tag förstås..

RSS 2.0