Nyårsoutfit


Mitt 2012

Vinter 2012 - Jag umgicks mycket med mina kompisar, var på kalas hos Anna och hade det hur kul som helst, var mycket med Julie, Kajsa, Yoel, Edde och några fler. Jag och mitt kära lag vann cupen Masjögnistan, som vi verkligen var värda att vinna. Jag och mina tjejkompisar fotade nere i Julies källare och tog massa modellbilder och skolan var okej.
 
Vår 2012 - Klippte av håret en bit som tog ungefär 2 timmar, jag hade väldigt långt hår innan. Åkte till Kreta i maj med familjen hos pappa, var där i en vecka och hade det hur skönt som helst. Slutade skolan och fick sommarlov, saknade verkligen mina vänner hur mycket som helst. Vi firade midsommar i Skeppevik och trots det dåliga vädret var det sjukt kul.
 
 
Sommar 2012 - Åkte på fotbollscup i Oskarshamn i 3 dagar med laget då vi kom 2:a. När sommaren var som finast åkte jag och familjen till Ekerös och bodde där i 2 dagar med Moa och hennes familj i deras stuga. Jag åkte till Göteborg med familjen och åkte Atmosfear första gången på Liseberg och hade det jättekul. I början av augusti åkte vi till Skara sommarlnad i 3 dagar och kollade på när Noel hade cup och åkte massa karusseller och badade. Fyllde 12 år och sparade ihop till en systemkamera. Fotade Alma väldigt mycket på sommarkvällarna. I slutet åkte jag med Julie till Göteborg igen och hade det så himla kul, sen började jag 6:an.
 
Höst 2012 -  Blev en riktigt fin höst med massa löv. Var med Moa väldigt mycket och massa andra kompisar, t.ex Julie, Yoel, Samuel och Zidde. Vi kollade på Paranormal Activity och hade det allmänt mysigt. I november skaffade vi vår fina hund Elton, den bästa hunden som finns. Julafton kom tillslut och det var verkligen fina saker jag fick, snön kom också.
 
Jag vill tacka alla människor som jag har varit med detta året, jag kommer aldrig glömma er. Detta året har varit fantastiskt och 2012 är ett år som stannar kvar i hjärtat, jag har lärt känna så himla mycket nytt folk. Jag lovar att 2013 kommer bli det bästa året någonsin, jag känner det på mig.

Cause I knew you were trouble when you walked in.

Dagen har spenderats hemma, det har varit riktigt chill idag, har bara tagit det lungt. Ikväll ska vi kolla på film och äta massa snacks från igår, nomnom. Kommer inte bli så mycket mer bloggning idag, kanske inte imorgon heller, nyårsafton står nemligen på schemat. Imorgon är det sista dagen av 2012, tiden har gått så himla fort!

Fest 2012


Festen igår var så himla rolig, så kul har jag inte haft på länge! Vi skrattade, åt, och hade det allmänt trevligt. Det blev inte så mycket bilder efter som ljuset inte var så himla bra. Vi var på festen från 6 till kvart över 1 ungefär så jag är ganska trött idag, men det gör inget, vi hade det iallafall så himla bra. Jag är glad över att jag får spendera min tid med er, ni är guld värda.

And after all, you're my wonderwall.

Vaknade rätt sent idag, skönt att sova länge. Idag är det väldigt grått på himlen, inte alls så bra väder. Men trots dåligt väder kommer det bli otroligt kul idag. Våra kompisar från Göteborg som jag inte har träffat på jättelänge kommer hit och massa mer folk som jag inte sett på länge med kommer med hit. Vi ska fira pappas 40-års fest i en lokal, kommer bli så himla kul! Jag kommer ta massa bilder, så det kommer nog att bli en stor bildbomb på söndag. Nu ska jag plocka fram kläderna jag ska ha sen ska jag ta det lungt tills festen börjar. Ha de bra!


 

Minusgrader rensar luften


Var ute i det kalla vädret väldigt länge förrut och fotade med Jennifer, fick faktiskt till ett par bra bilder. Idag har jag varit hemma hela dagen och vissa i familjen har gjort i ordning i lokalen till festen imorgon, massa folk kommer. Nu ska jag snart äta sen blir det mys vid TV:n. Trevlig helg!

Trouble, trouble, trouble.

Jag kommer nog inte att blogga så mycket i helgen, har väldigt mycket att göra. Imorgon ska vi ha kalas och vi kommer nog att vara borta hela kvällen eftersom vi har hyrt en lokal. Igår var iallafall jag i sporthallen hela kvällen, var riktigt kul! När jag kom hem var jag väldigt trött så jag somnade. Nu vet ni iallafall varför det kan bli dålig bloggning, men jag slänger in ett inlägg om jag hinner. Förrsten, min pappa fyller 40 år idag, grattis världens bästa pappa!

We are never ever getting back together

Har varit hos Elli idag, därav blev det dålig bloggning. Vi var på Mc förrut och åt sen nu är jag hemma och passar Elton. Idag ska jag till pappa sen kommer min farmor, vid 8 kanske jag ska ner till sporthallen och träffar ett par kompisar där, kommer kanske hem vid 10. Ha de bra!

You shot me down but I won't fall

Hela dagen har spenderats med Alma, som vanligt har vi haft det jättemysigt! Vi vaknade vid 12 och sen åt vi frukost vid halv 1, haha! Ikväll ska vi kolla på film och äta massa godis, eftersom det är annandag jul så går det så mycket filmer på TV. Imorgon kanske det blir dålig bloggning, ska till pappa, min farmor kommer och sen skulle kanske jag, Julie och Kajsa till sporthallen och kolla på fotboll. Ha de bra!

Julafton #2

Min julafton hos mamma var så mysig! Vi firade julafton dagen efter, eftersom jag var hos pappa igår. Det blev inte så mycket bilder, jag hade ingen tid med det. Vi åt god mat, pratade och senare öppnade vi paketen. Jag fick massa fina saker och jag fick en Iphone 4 vit. Exakt en sån jag hade önskat mig. Tack för alla fina julklappar!

Christmas time


Give me something before I die

Jag vaknade runt 11 idag, det blev väldigt sent igår. Eftersom vi var bortresta hos ett par gäster så kunde jag inte blogga igår, hoppas ni inte blev ledsna. Iallafall så ska vi fira jul hos min mamma idag, det kommer att komma ännu mer bilder, dock kommer det att bli svårt att lägga ut vad jag fick, men jag kommer nog lägga ut någon julklapp. Förresten, ni kanske har märkt att mina bilder ser bättre ut? Objektivet jag fick heter:
AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G. Ett väldigt bra objektiv, kan inget annat mer än att älska det. Idag kommer det nog att bli bra bloggning, så håll utkik.

Julafton #1

Min julafton hos pappa var så himla mysig! Vi kollade såklart på Kalle Ankas jul, åt massa god julmat, skrattade och hade det allmänt trevligt. Såklart öppnade vi julklappar, det är ju det man väntar mest på. Jag fick jättefina paket som jag är så tacksam för! Bl.a ett autofokusobjektiv som jag har använt. Tack för allting! Hade ni en bra julafton?

All I want for christmas is you

Har varit en otroligt bra dag idag, har varit peppad inför julafton hela dagen. Har inte så mycket mer att skriva, har fikat lite och Ida och David kom hit och vi bytte julklappar och kollade på Sunes jul. Imorgon kommer det knappt att bli någon bloggning alls men vi får hoppas! Om vi inte syns imorgon vill jag önska er en god jul!

23:e december

Jag sov hos Elli igår, därför blev det dålig bloggning. Alma och Julie var också med, vi åt god mat, kollade på TV och skrattade en hel del! Kom nyss hem från stan, skulle se om jag hittade en speciell skjorta tills imorgon, jag är klar med alla julklappar och kläder. Gud vad jag längtar till imorgon, 1 dag kvar.

Lördag

Igår kollade jag på två filmer, Paranormal activity 3 och Harry Potter. Riktigt bra filmer. Idag har jag köpt upp alla julklappar, nu är det bara självaste julafton kvar! Nu är jag hemma och har gjort i ordning min frisyr till julafton och ska kolla lite på film.

I wish you was here

Kvällen till ära består av massa god mat och film i tv-soffan. Har varit med Julie, Emil och Gabbe hela dagen, alltid lika roligt. Imorgon ska jag till stan en sväng, nu gäller sista rycket med julklapparna! 3 dagar kvar. Vad ska ni göra imorgon?

21:a december

Godmorgon eller vad man säger! Snart ska jag till Julie och vi ska vara med Emil och Gabbe. Igår kollade jag på en otroligt bra film, En dag hette den. Tipsar den starkt! Idag är det då Maya-kalendern tog slut, enligt den så ska jorden gå under idag. Någon mer än jag som inte tror på det?

Christmas tree

Vi pyntade granen igår, den blev jättefin och vi hängde mycket glitter i den. Dagen har varit jättebra, slutade skolan för året, wie. Fick mina betyg, det bästa var att jag fick ett A och tre B. Nu ska jag packa sen sticker jag till mamma.

Lowa Ek

Modell: Lowa Ek

Bowling


Nyss hemkommen från bowlingen med klassen. Det var sjukt kul och jag tog faktiskt med mig kameran så de blev ett par bilder men de flesta blev suddiga. Har inte så mycket mer att skriva än att jag har bestämt kläder till avslutningen imorgon.

Du är den vackraste jag mött, inte falsk och hård som alla andra.

Jag var med Julie idag istället, annars blev det inte som tänkt. Julie och jag hade kul, som vanligt. Imorgon är det den sista "riktiga" dagen i skolan, på torsdag är det julavslutning. På eftermiddagen imorgon ska jag och min fina klass bowla. Kommer bli sjukt kul, det blir nog en del bloggning imorgon, håll utkik! Imorgon ska vi nog klä julgranen också, om vi får tag i någon, haha. Ha de bra!

My hair

Nu får ni hjälpa mig! Jag har funderat på vilken frisyr jag ska ha på julafton, jag tror faktiskt att jag ska ha mittlugg men jag är inte säker. Vardagligen så har jag alltid snedlugg men jag ville testa något nytt. Snedlugg/mittlugg? Vad tycker ni?

Ta mig tillbaks

Skolan idag har för det mesta bestått av att göra klart massa skolarbete. Rikitgt skönt att få komma hem. Bara jag som har märkt att snön håller på att försvinna? Riktigt tråkigt, nu väntas det bara dåligt väder. Imorgon kanske jag ska vara med mina kompisar, Momo och Julie. Det kanske inte blir så bra bloggning. Nu ska jag kika runt på olika bloggar, ha de bra!

Jag vet hur ont det gör när hoppet dör.

Ett par gäster kom hit och fikade förrut, alltid lika mysigt. Vi åt massa gott fika och smakade julgodiset vi gjorde idag. Jag ser verkligen fram emot julafton, jag trodde inte att det skulle gå såhär snabbt, bara 8 dagar kvar. Imorgon är det måndag och på torsdag börjar jullovet. Nu ska jag göra mig i ordning för läggdags, är sjukt trött efter helgens planer. Godnatt!

3:e advent

Julen börjar närma sig med stormsteg, 4 dagar kvar till jullov och 8 dagar kvar till julafton, det kan inte bli bättre. Kom hem från tränngen för ett tag sen, var riktigt jobbigt, det var sista träningen innan jul. Idag ska vi klä julgranen och baka julgodis. Hur ser eran söndag ut?

Locked out of heaven


15:e december

Idag har jag varit i full gång och har knappt hunnit sitta inne vid datorn. Jag har handlat julklappar, fotat, promenerat och bakat pepparkakshus. Det var jättekul och vi gör det varje år. Idag är det 9 dagar kvar till julafton och gud vad jag längtar! Vad önskar ni er i julklapp?

Friday

Idag är det äntligen fredag, tack och lov efter denna veckan. På eftermiddagen idag hade vår klass "klassdisco", vilket var riktigt kul. Det bästa var nog att slippa dom sista lektionerna, haha. När jag kom hem var jag vid datorn och snart ska vi äta lite tacos. Några planer för ikväll?

Luciadagen

Förlåt för dålig blogging, men vi har mycket läxor och så i skolan nu eftersom vi slutar skolan om en vecka, gud vad skönt! Skolan rullade på, imorgon ska vi ha klassdisco, kommer bli awesome. Idag fick jag reda på mitt betyg i idrott, ett b. Jag är nöjd men jag satsar fortfarande på ett a. Kommer nog att bli dålig bloggning imorgon med, får se. Förresten, glad Lucia!

Kläder & kläder


Jag storstädade min gaderob förrut och jag hittade så himla mycket kläer som jag inte hade en aning om att jag hade ens. Jag har 3 gaderober till men dom var inte alls lika stökiga som denna. Tro det eller ej men jag behöver verkligen shoppa mer kläder snart.

2012-12-12

Gud vad kul det var efter skolan idag och kallt! Jag och några tjejer och killar stannade kvar på skolan och hade snöbollskrig, vilket var grymt kul, blev mulad väldigt mycket, haha. När jag kom hem bytte jag om till myskläder och åt lite. Idag är det exakt 2 veckor kvar till julafton ungefär, gud vad tiden har gått fort.

Everyone says, you just got let it go.

Det har kommit ännu mer snö, nästan överdrivet mycket. Skoldagen gick super, jag blev allt mulad några gånger och några snöbollar har kastats på mig. Nu väntas julbak och lite mellanmål, de var väldigt skönt att komma in efter kylan.

Jag såg ljuset, precis när mörkret tändes upp igen.


Nytt i bloggen.

Nu har jag ändrat lite saker i bloggen om du inte märker det, tryck F5. Gjorde väldigt vintrigt tema oc det kommer jag att hålla fast vid ett tag.

I cry just a little when I think I let it go.

Luciatåget var jättebra igår, dom sjöng sjukt fint. Dock var det väldigt svårt att få till bra bilder men jag gjorde mitt bästa. Skoldagen har varit som vanligt, är väldigt hungrig så jag ska ta mig något att äta, passa Elton och sen ta det lungt.

Namnsdagsfika


Just dance

Var på dansuppvisning och kollade på Alma ↑. Hon var jätteduktig, dock var det rätt mörkt där inne men det funkade. Idag har jag namnsdag eftersom jag heter "Anna" i mellannamn så vi ska fika lite sen. Senare idag ska jag till kyrkan och kolla på luciatåget också, jag tar med mig kameran. Har ni några planer för idag?

Övernattning

Igår kväll var Yoel här och sovde över med Noel. Men dom kom in i mitt rum sen och sen var alla här inne, Alma, Noel, Yoel och Samuel. Vi kollade på videos och film i nästan 4 timmar sen somnade Noel, Alma och Samuel och då var klockan inte så mycket men de andra sov och då var Yoel och jag uppe själva. Vi snackade och kollade på videos. Alla sov i mitt rum slutade det med, Alma och jag sov i sängen och de andra på golvet, haha. Jag och Yoel gick o la oss ( han sov på golvet ) sen snackade vi och sen bara somnade vi.

Until we bleed.

Lördagen har spenderats med mina vänner, Julie, Emil och Gabriel. Vi möttes på stan och sen gick vi hem till Julie och började kolla på en film, men vi pratade och skrattade mest, haha. När jag kom hem fikade mamma och jag och kollade på TV. Senare ikväll blir det god mat och massa mys. Ha en fin kväll allihopa.

På håll såg jag ljusen där i dimman.

Inatt sover Julie hos mig, mysigt! Vi ska snart äta sen blir det nog film med massa gottigheter. Skolan har gått bra, det rullar på. Jullov om 2 veckor, kärlek till det. Ikväll är det final i x-factor om jag inte fattat fel, vi får se om vi kollar på det. Har ni några planer för ikväll?

Gud, uppfinn något nytt, som gör det lätt att hålla ut.

Skoldagen har varit väldigt bra, alla kompisar gör att humöret håller sig uppe! Nu har jag kommit hem till min mamma och vi har ätit lite lussekatter och pepparkakor. Jag ska ta och redigera alla mina bilder, har så himla många. Ni får ha det så bra så ses vi.

Julkonsert

Kom nyss hem efter en underbar julkonsert, alla var värda guld och det gick superbra på solot och allting. Nu väntas lite myskläder och ska snart göra mig i ordning. Ha de bra!

Something about the christmas time.

Har nyss kommit hem från genrepet, vi övar till julkonseten imorgon. Kom gärna till Madesjökyrka klockan 18:00, madesjös elever anordnar en julkonsert. Men iallafall har dagen varit lång, varit i skolan från klockan 8 till klockan halv 6, känner mig väldigt trött. Taggar tills imorgon, ska sjunga solo med ett par kompisar, hoppas det går bra!

Natten är vacker, du är som natten och jag är en vinnare.

Idag har det nog varit en av de kallaste dagarna, har varit så himla kallt. Jag hade på mig massa kläder men jag frös ändå om ansiktet, haha. Nu har jag köpt lite kläder och saker till julkonserten som är på onsdag i kyrkan här ovänför. Nu ska jag snart ta mig något att äta sen blir det mys framför TV:n.

Du har lärt mig att fullständigt försvinna.

Har precis kommit hem från Julie, vi hittade massa bilder från dagis och liknande, vi skrattade så vi fick tårar i ögonen! Nu är jag hemma och ska snart äta med familjen. Det är redan 1:a advent idag, 3 veckor kvar till julafton, kan inte bli bättre!

Breathing in snowflakes.


Die young.

Under natten har det kommit massa snö, det kommer att bli fina bilder idag. Har duschat och ska snart göra mig i ordning, senare idag ska jag nog gå på julmarknaden. Ska gå ut och fota lite snart och festen igår var jätte rolig! Jag bloggar mer sen.

I den döda vinkeln ser jag allt du gör.

Har varit ute och fotat en omgång, blev väldigt bra bilder och just nu snöar det. Det är så himla mysigt när man ser massa snö som faller utanför sitt fönster. Iallafall så kommer våra gäster snart, har duschat och gjort mig i ordning. Jag har funderat på om någon skulle vilja bli fotad eller fotade, tycker det är underbart att fota andra människor. Vill någon bli fotad/fotade av mig någon dag?

1:a december

Idag är det 23 dagar kvar till julafton, tiden har gått så himla fort! Nu börjar allt julpynt falla på plats och snart börjar det dra ihop sig för att köpa julklappar. Det börjar bli väldigt kallt ute nu och snön har börjat falla. Jag hoppas iallafall på en vit vinter i år.

RSS 2.0