Friday night.

Det blev väldigt många bilder som Ida och jag tog idag, måste kolla igenom alla. Nu har iallafalla hon åkt hem och vi kollade på film i nästan 2 timmar. I taket lyser stjärnorna kollade vi på, så himla fin och bra film. Nu väntas mat och massa mys nere i TV-soffan. Men innan det ska jag ta och prata lite med mina kompisar på datorn. Har ni haft en bra fredag hittils?

Fina Ida.


One day.

Är med Ida idag, vi har fotat en hel del och snart ska vi kolla lite på film. Äntligen fredag säger jag bara, helg efter denna veckan. Imorgon kommer ett par gäster hit och sen ska jag plugga lite till ett prov vi har på tisdag. Jag längtar verkligen tills det blir jullov.

Don't forgot to smile.

Är klar med alla mina läxor nu, känns bra! Har suttit framför datorn en hel del idag, snart bli det att kolla på TV istället. Imorgon är det fredag och det innebär helg, skönt eftersom denna skolveckan har varit seg. Har inga speciella planer inför helgen, ett par gäster kanske kommer hit. Har ni några planer för helgen?

Du kan vara vem du vill, jag kommer alltid att vara mig själv.


Just let it go.

Gick hem från skolan för ett tag sen, riktigt bra dag idag! På vår skola har vi jultecknigstävling, då får man rita något som har med julen att göra sen får alla klasser rösta, jag kom vidare, det gjorde Julie med! Så håll utkik i Barometern och se efter om min teckning kommer med! Snart ska jag äta lite sen vid 7 ska jag gå på hockeyn med mina fina vänner, har ni några planer idag?

You can hate but never brake me.

Har gått runt i mina mysiga strumpor hela dagen idag. Som ni kanske har märkt har jag ändrat min design litegrann nu, tog inte alls lika lång tid som förra gången iallafall. Blev lite mer kyligt och vintrigt tycker jag. Nu ska jag ta och lyssna på musik och kolla runt lite på datorn. Ha en bra kväll!

Ny design?

Dessa designer har jag haft denna hösten. Just nu har jag en helt annan. Visst den jag har nu är väldigt fin och jag kommer behålla sidmenyn. Ny header, förmodligen nästan samma, ny bakgrund och massa annat. Detta kommer nog att ta ett tag, men den nya designen kommer nog upp i veckan.

Radioactiv

Har fikat med familjen nu och sitter och snackar med Yoel. Vid 6 drar jag mig mot Julie och sover där inatt, sen imorgon ska jag vara med Yoel och Samuel och sen några till, kul! Bloggar mer sen.

Pluggat

Nu är jag klar med alla läxor som vi har tills imorgon. Har Judendomstest nästa vecka, måste plugga ännu mer nästa vecka. Just nu skypar jag med Gabbe och vi snackar. Imorgon är det fredag och det betyder helg! Allvarligt denna veckan har varit riktigt seg, kommer bli skönt med lite ledighet!

Stockholm gör mig glad.

Testade att sätta upp mitt hår, gör inte det så ofta. Har kommit hem till mamma nu, det första man fick se var Elton som sprang fram, hahah! Skoldagen har gått bra, musiklektion det sista på dagen, underbart. Vi övar inför julkonserten nu och det går väl bra. Det kommer nog inte att bli så mycket bloggning i helgen, är fullbokad med massa roliga grejer. Ska bl.a sova över med Julie, vara med kompisar och gå på julskyltning m.m. Men jag ska blogga så fort jag får chansen. Vad ska ni göra i helgen?

I need some sleep.

Känner att jag har så ointressanta bilder på något sätt, jag måste ha en rejäl fotodag snart! Men iallafall har jag ätit lite mellanmål och kom hem från skolan för ett tag sen. Ikväll ska jag nog kolla på TV och fortsätta lite med matten. Skypar just nu med Yoel och pratar, trevligt!

Crying out your name.

Jag har ungefär 30-60 läsare per dag, jag tycker det är otroligt kul. Man tycker det är roligare att blogga då. Dagen har varit bra iallafall, var på utvecklingsamtal förrut, det gick bra! Imorgon är det tisdag och det är den bästa skoldagen + två avsnitt av Portkod 1321 också. Har en del läxor som jag ska hinna med. Jag är verkligen taggad inför jullovet. Om 5 veckor. 5 veckor.

Breaking dawn 2

Söta Elton ↑. Har  varit på fotbollsträning och det var faktiskt kul att spela inomhus. Nu har jag duschat och ska snart äta, efter jag har ätit sticker jag till Elli och är med Kajsa, Ida, Bea och Julie. Vid klockan 7 ska jag och tjejerna gå på Breaking Dawn part 2. Idas familj ska föja med också. Jag har sett alla Twilight-filmer och då måste jag bara se denna! Tagga! Har ni något för er idag?

Resultat


Whatever they do

Kommit hem från frissan nu. Blev ett bra resultat faktiskt! Fick inte till några bra bilder, så jag tar det sen. Elton följde med till frisören och han sov nästan hela tiden, hah. Är världens lyckligaste. Imorgon ska jag och mina fina vänner gå på bio och se Breaking Dawn part 2. Längtar!

Hamnar i himlen där änglarna gråter.

Sitter här och lyssnar på musik och är på datorn. Kvällen igår spenderades framför TV:n och att skypa med Emil, Julie och Yoel. Vid klockan 1 idag ska jag klippa mig hos frissan och så ska lilla Elton följa med så jag tar med mig kameran. Vad ska ni göra idag?

Elton

 Blev inte så många bilder, var riktigt svårt att fota den lilla rackaren när den sprang runt. Fler bilder kommer, det kan jag lova! Imorgon ska jag klippa mig och då ska lilla Elton följa med till frissan. Love.

Jag är dina drömmar.

Har varit och hälsat på Elton nu, sötaste hunden som finns! Och så litet ansikte, asså den var så söt. Tog ett par bilder med, men just nu är det något fel på min dator så det går inte att ladda över bilderna. Ska testa några gånger sen lägger jag ut dom! Fredag, då blir det X-factor ikväll. Ska ni göra något roligt ikväll?
 

Hemma hos pappa!

Kommit hem till pappa nu, pratade med mamma i telefon, dom sa att dom var på väg och hämtade hunden nu. Kärlek! På lördag ska jag klippa mig, vet exakt hur det ska se ut. Snedlugg och tunna ut det lite. Elton kommer att följa med till frisören också. Nu ska jag göra matteläxan sen är jag klar med allt!

Här kommer natten. Kall och underbart lång.

Snart ska jag åka till pappa. Har varit en bra skoldag idag, senare ikväll åker mamma och Pontus och hämtar Elton. Ska kanske få träffa han imon, nu ska jag åka! Hejdå!

Fin pyjamas

Sitter och skypar med Julie och Yoel, fina vänner! Imorgon är det torsdag och det är långdag i skolan. Jag åker också till pappa, mysigt! Imorgon får vi vår hund med, har längtat jättemycket! Ska snart kolla på några avsnitt av Portkod 1321. Godnatt!

Händerna mot himlen.

Kommit hem från en oehört bra skoldag! Vi var bland annat på bio, den var inte så bra precis .. Det hände samma saker hela tiden så den var inte alls bra. Dagen fortsatte och vi missade massa lektioner också. Somsagt har vi varit på IKEA två dagar i rad nu, har massa saker kvar jag ska göra. Jag bloggar mer sen. Ha de bra!

Julie & Lowa

Efter skolan följde jag och Lowa med Julie hem. Vi hade sjukt kul, vi fotade, skrattade som galningar och satt vid datorn. Nu ska jag snart göra mig i ordning och läsa lite i en bok. Imorgon ska vi kolla på bio i skolan, kommer bli kul! Min dag har varit på topp idag och om 2 dagar hämtar vi vår hund. Elton. Godnatt!

Bildlektion


Dag 7 - En ny bild av dig.


I promise, I will never be afraid if you stay.

Kom hem från skolan, okej dag. Ska snart äta toast! Jag har gjort iording i mitt rum, har mublerat och så .. Sen ikväll blir det en runda till IKEA igen och köpa lite mer saker. Jag kommer lägga ut bilder hur det blev senare.

Farsdag

Nu har gästerna åkt hem. Det blev massa gott fika, vi hade beställt tårta och vi hade bakat. Nu ska jag snart göra det sista på läxan och kika runt på datorn. Imorgon börjar skolan igen, vill ha jullov!

Kalasoutfit

Om ungefär 1 timme kommer gäster hit och vi ska ha kalas. Bilder kommer!

Dag 6 - Något du läser.

Läser denna boken för tillfället, har nyss börjat läsa den faktiskt! Det är en riktigt bra deckare, tipsar den starkt!

I want my childhood back

Vaknade för ett tag sen, vi steg upp och firade Pontus eftersom det är farsdag idag! Han fick massa fina presenter. Dagen kommer bestå av läxa, fota och göra i ordning i mitt rum. Köpte ju massa saker igår, vi ska fixa det. Blir en riktigt lugn dag idag, tagga skolvecka.

Nytt från Kalmar

Fick med mig en del saker hem idag faktiskt! Allt är köpt från antingen IKEA eller Stadium. Nöjd tjej ska kolla på TV nu. Ha en bra kväll!

Mot Kalmar!

 
Drar mig mot Kalmar för att shoppa, visar vad jag köpte när jag kommer hem!

Dag 5 - Natur.


How can I change if you go

Är världens tristaste väder ute. Ingen sol alls, vill ha sommar! Idag ska jag inte göra någonting, det kanske blir en sväng till Kalmar senare idag. Igår kväll skaffade jag Instagram med: eellensvensson heter jag! Vad ska ni göra idag?

Dag 4 - Din största dröm.

Min största dröm nu är att få åka till Gothia Cup med mitt fina fotbollslag. Få gå på Liseberg, disco och bara spela massa fotbollsmatcher i en hel vecka. Vi sparar ihop till den resan. Det är min största dröm.

Luckiest girl on the planet

Idag är det underbara fredag. Har haft sjukt kul i skolan idag, hade nästan bara roliga lektioner. På morgonen gick vi en "Allahelgonarunda" i kyrkan. Vi fick sitta i kyrkan 45-50 minuter och lyssna, snacka om tråkigt! Ikväll blir det tacos och TV-tittande. Ska ni göra något kul i helgen?

Dag 3 - Outfit.

Tyckte att färgerna passade bra ihop och själva outfiten är väldigt bekväm att röra sig i.
Tröja - New Yorker
Byxor - JC

Beaucuse maybe, you gonna be the one that saves me.

Idag är det exakt en vecka kvar tills vi får hem vår hund! Jag längtar verkligen jätte mycket. Skolan gick bra, någon tog min cykel på förmiddagen men sen lämnade dom tillbaka den innan jag skulle hem, haha. Ska åka till min mamma nu, jag bloggar mer sen!

Trying to make his way home.

Skoldagen har gått bra faktiskt, fick hem mina omdömen, hade nått målen i allt, vilket jag tyckte var bra. Tycker att skoldagarna rullar på väldigt bra nu, imorgon är det en vecka kvar, en vecka kvar tills vår hund Elton kommer hem, längtar! Snart ska jag fortsätta lite smått på mina läxor. Ha de bra!

Dag 2 - Något som får dig att le.

Friends - Mina underbara vänner gör mig alltid glad, dom betyder verkligen allt för mig.
Music - Jag lyssnar alltid på musik dagligen, jag vet inte vad jag hade gjort utan det.
 Min fina familj hade jag ingen bild på, men dom får mig med att le! Samt min kamera.

You got the whole world in your hands.

Hade historiaprov idag, svarade på allt och jag hoppas att det gick bra. Har mest slappat bort hela dagen hittils, skolan var rätt seg. Det börjar verkligen bli kallt nu och rätt som det är så kommer det säkert att falla snö från himlen. Hoppas det blir en vit vinter i år!

Dag 1 - En gammal bild på dig.

Denna bilden är tagen i början av 2012. Måste säga att jag har förändrats en hel del sen dess.. Tyckte faktiskt att jag såg ut som en fjortis där, haha.

7 days.

Dag 1 - En gammal bild på dig.
 
Dag 2 - Något som får dig att le.
 
Dag 3 - Outfit.
 
Dag 4 - Din största dröm.
 
Dag 5 - Natur.
 
Dag 6 - Något du läser.
 
Dag 7 - En ny bild av dig.

Skolan tar över bloggen ..

Jag har pluggat hela helgen på ett historiaprov vi har imorgon. Sen har jag massa läxor som jag har tills på fredag. Därför har det varit dålig bloggning i helgen, men statistiken har varit bra ändå! Ikväll tänkte jag plugga mer sen testa på att gå på friidrott. Fotbollen har slutat över vintern så då ska jag testa på något annat. Ni får ha de bra!

Bowling

Idag bowlade jag och hela familjen. Det var kul eftersom jag inte bowlat på ett tag. Jag förlorade mot Jennifer med över 100 poäng, haha. När vi gick ut ösregnade det och då menar jag ösregnade. Nu har vi precis varit och handlat massa gott för kvällen, ikväll blir det X-factor!

Oktober

- Den fina hösten kom till slut! Massa färgglada löv trillade ner från marken.
- Hade en fantastisk fotbollscup med bästa laget. En 2:a plats kämpade vi oss till.
- Bakat en massa! Bland annat världens godaste chokladbollar.
- Beställde hem en fjärrutlösare ML-L3 som kom hem med posten.
- Varit med mina galna vänner.
- Fått till massa bra outfitbilder.
- Gått på 6C:s disco som man aldrig glömmer bort.
 

Cocktailpartyt

Hade en helt otrolig kväll igår med mina favoriter. Vi skrattade vääldigt mycket och vi åt massa god mat. Hur mysigt som helst. Vi fick dricka massa olika drinkar också, väldigt gott! Tack för en av de bästa kvällarna!

Back up to heaven all alone.

Godmorgon! Vaknade för en stund sen och snart ska jag äta frukost. Vid halv 4 ska jag till min kompis Anna på cocktailparty eftersom hon har fyllt år. Kommer bli jätteroligt! Jag ska ta med mig kameran så blir det bilder. Bloggar mer sen.
 

RSS 2.0