Only know you love her when you let her go.

Torsdag och det har varit superbra idag! Långdag i skolan, hade nästan bara roliga lektioner, ikväll ska jag plugga sen ska jag kolla på någon bra film. Har ni några planer för kvällen?


andthatswhoiam #3


Börjar igen

Ska börja blogga igen, jag har ju alltid en mobilkamera som e hyfsat bra! Men min kamera kommer hem snart ändå. Men iallafall har veckan gått bra, hittills, snart är första månaden av detta året slut, gud vad fort det har gått!


Bloggpaus

Nu tar jag en kort bloggpaus, känner att jag inte har något speciellt att skriva om och jag har inga intressanta och fina bilder längre .. Den goda nyheten är iallafall att min kamera kommer att fixas, det kommer nog ändå att ta ett tag tills den kommer hem. Så fort jag får tillbaka den kommer jag att börja blogga igen om jag inte börjar innan. Det kommer också att komma en ny design så småningom.. En ny vårdesign. Ta hand om er, vi ses snart!

andthatswhoiam #2


andthatswhoiam #1


You light up my world

Skoldagen har varit bra, inget speciellt har hänt. Imorgon är det onsdag och det blir säkert en del bloggning, får se om jag hinner. Hoppas ni haft en bra vecka hittills. Nu ska jag äta lite kvällsmat sen blir det att plugga, ha de bra kära läsare!


Sanningen...

Det är nog väldigt många som har hört talas om "Jaquline Mathilda Sjölund Svensson" på Facebook och kanske hennes blogg? Från början trodde jag också på dethär, jag hade inte hört talas om att detta inte var sant. Men jag kan säga att jag blev totalt lurad. Hon har lagt ut bilder på Facebook som i själva verket inte ens är hon, bilderna är på en amerikansk modell som heter "Shannon Rose Lane". Hon säger att hon har blivit våldtagen av sin morfar, hennes mamma slår henne och att hennes pappa är alkolist och att hennes bästa vän hängde sig. Det är ju helt sjukt att man kan skoja om sånthär? Egentligen heter hon inte det hon hette på Facebook, det var bara ett fakekonto. Hon heter Erica Nylund, 14 år.
    Shannon Rose Lane som hon försökte spela.                            Erica Nylund som hittade på allt och försökte vara någon annan

10 fakta om mig

- Mitt fullständiga namn är Ellen Anna Felicia Svensson.
- Jag har en killkompis jag pratar om allt med, jag kan berätta vad som helst för honom.
- Jag hatar lök och tomater, det äckligaste som finns.
- Jag älskar att träna, då blir man stark och frisk!
- Jag har spelat fotboll i snart 7 år.
- Mitt längsta förhållande jag har haft är 8 månader.
- Jag plattar mitt hår varje morgon och har gjort det i 1 år ungefär.
- Det tar 20-40 minuter för mig att göra mig iordning på morgonen.
- Jag pratar hela tiden, nästan för mycket.
- Mina 3 närmsta vänner har jag känt i 12 år.

I'ts friday

Äntligen fredag, så skönt med helg! Denna veckan har gått väldigt bra, har blivit klar med mycket i skolan. Om ett litet tag kommer gäster hit och vi ska fira min lillebror igen eftersom vi är hos min mamma nu. Ska försöka få till bra bilder med min mobil, hoppad det funkar! Saknar verkligen min kamera, den får komma hem snart! I helgen händer det iallafall inte så mycket, ska kanske vara med ett par kompisar, får se. Har ni några planer för helgen?

Where have you been?

Hela dagen har gått väldigt snabbt, slutade någon minut tidigare också. Ikväll ska hela familjen fira min kära lillebror Samuel som fyller 10 år idag. Vi ska äta pizza och göra massa saker som han vill helt enkelt, blir inte så mycket bloggning ikväll isåfall, bara så ni vet. Nu ska jag snart äta lite mellanmål sen blir det att sitta vid datorn en stund. Bloggar mer sen!

Jag ska aldrig låta dig få se mig svag.


Om det ändå var så enkelt

Dagen har varit bra, som vanligt älskar jag tisdagar, onsdagar är också bra för den delen. När jag kom hem åt jag lite mellanmål och nu samlar jag krafter till träningen, kommer bli så himla kul! Imorgon är det skola och på kvällen ska vi fira min lillebror som fyller år, så det kanske bli något inlägg efter skolan. Ha de bra!

But you only need the light when it's burning low only miss the sun when it starts to snow only know you love her when you let her go

Jag fotade med Julie idag, blev väldigt fina bilder ute i snön. Ikväll eller imorgon dyker det möjligvis upp en ny design, iallafall en ny header, är så trött på den jag har nu. I mars/april kommer det också en ny vårdesgn och då har jag nog fått tillbaka min kamera också och då hoppas jag att snön har smällt bort! Imorgon kanske det inte blir så bra bloggning, skola, plugg och träning. Hur har er måndag varit?

You say to late too start , got your heart in a headlock. I don't believe any of it

Snön har kommit tillbaka och det känns verkligen tråkigt, såg fram emot att den skulle smälta. Nu känns det nästan kallare än förrut, usch. Iallafall så åkte jag hem från farfar idag och har nyss ätit tacos, ikväll blir det väl att ta det lugnt. Blev ingen springrunda för mig idag, pågrund av all snö. Ha en fin kväll!

And you let her go

Färg/svartvitt?

Varför vill du riva ner mitt stängsel? Baby, du vet ändå vad som händer.

Kom hem från skolan för ett litet tag sen, skolan var rätt okej. Vi har väldigt mycket som ska bli klart innan sportlovet så jag hinner inte blogga så mycket, sen har vi en del läxor också. Ikväll ska jag sova hos farfar iallafall, kommer bli rikitgt kul. Det kommer nog inte alls bli någon bloggning om jag inte bloggar från mobilen. Ha det bra!

Instagram

Följ mig på Instagram: eellensvensson heter jag!

And I will try to fix you


Dagen har varit seg, har varit ganska trött men nu är jag pigg och snart kommer Julie hit och vid 7 ska vi till hockeyn och träffa Yoel, Moa och Samuel där, kommer bli kul att träffa dom! Men iallafall kanske ni märker att jag inte bloggar så mycket längre men vi har en del läxor som måste göras och sen har jag inte så mycket tid/lust. Men jag kommer blogga minst 1 inlägg om dagen så ni kan ju kika in den då och då. Nu tror jag Julie kom eftersom ringklockan ringde. Ni får ha en fin kväll!

Allting går upp för mig när solen går ner.

Somsagt har det varit tisdag idag, bilderna ovanför är på min roliga vän Gabriel och mig på bildlektionen. Idag har det iallafall varit riktigt bra i skolan, man börjar komma tillbaka in i vardagen nu. Sen jag kom hem har jag gått runt i myskläder och kollat på TV. Ikväll ska jag på fotbollsträning, ska bli skönt att få träna lite nu. Har bestämt att jag bara ska äta godis på fredagar sen springa på lördagar och träna fotboll på söndagar och tisdagar. Har ni några mål för 2013?

En riktig kille älskar inte tusen tjejer, han älskar en tjej på tusen olika sätt.

Känner mig väldigt trött efter första skoldagen, orkade inte alls gå upp idag. Men skoldagen var iallafall som vanligt, inget speciellt precis. Imorgon är det tisdag och det är en av de bästa skoldagarna sen på kvällen är det träning. Har bestämt att jag ska ut och springa varje lördag, vill verkligen få upp konditionen till cuperna som är på sportlovet, kommer bli grymt kul! I februari hoppas jag att min kamera kommer, saknar den verkligen .. Hoppas ni läser min blogg fast den är sönder, jag lägger ju ut bilder över huvudtaget iallafall. Ni får ha det så bra så bloggar jag senare.

Det fanns så mycket att se så jag släppte taget om din hand och du försvann

Nu drar jag mig mot ishallen för att kolla på fotboll, kommer hem runt halv 9 ungefär. Jag tror inte att jag hinner blogga mer idag, gör det imorgon efter skolan. Hoppas ni har haft ett skönt jullov och att ni har samlat alla krafter inför skolstarten imorgon, det har iallafall jag.

6:e januari

Kom precis hem från en springrunda med Julie och Elli, det var riktigt skönt faktiskt! Hade tänkt att göra det varje lördag istället för söndag. Snart ska vi äta sen blir det att hoppa in i duschen och tagga skola imorgon. Jag har längtat en del efter alla mina kompisar och det ska bli underbart att få träffa dom. Ha de bra!

Lördagskväll

En lördagskväll som denna har spenderats med massa trevligt folk och massa god mat. Imorgon tänkte jag faktiskt ge mig ut för att springa, känner att jag skulle behöva det, annars vet jag inte vad jag ska hitta på. Om en stund ska jag och resten av familjen kolla på film med massa onyttigheter. Hur har eran lördag sett ut?

Välkommen till mina områden

Har varit hos Julie fram tills nu ungefär och har inte hunnit blogga. Om någon timme kommer Alma och Noel och vi ska ha kalas eftersom Alma fyller 10 år idag! Det är så synd att min kamera har gått söner men det får bli iphonebilder istället! Jag vill bara tacka för att ni kollar min blogg, statistiken är på topp, fortsätt så. Jag tror jag kommer blogga mer sen.

Min dag

Dagen har verkligen varit sjukt bra, har hunnit med en hel del. Emil och Yoel kom hit vid halv 4 och sen åkte dom hem vid 11. I slutet höll jag och Yoel på att somna i Julies soffa och Julie och Emil i hennes säng, haha! Vi har verkligen haft det jättekul och detta ska vi göra om!


Jag är lika rädd som du

En bild på fina lilla Stina ↑. Igår var pappa och jag på stan, vet ni varför? Min kära kamera har tyvär gått sönder .. Vi gick till kamerabutiken och han som jobbar där lämnar in den till Nikonhuset där den kommer från så förmodligen kommer den om någon månad. Det är väldigt tråkigt men jag hoppas att den kommer tillbaka och att den går att fixa. Som tur är har jag massa bilder som jag inte har lagt ut ännu och det kommer nog att bli en del mobilbloggning nu men hoppas ni läser min blogg ändå! Vid 3 ska jag till Julie iallafall, ska sova där inatt. Vi fick se om vi skulle vara med några andra kompisar och sen ska vi nog kolla på film. Vad ska ni göra idag?

We are in secret

Idag händer det inte så mycket, jag ska till mamma. Idag sov jag väldigt länge för att vara jag så hittils har jag inte hittat på så mycket. Jag ska ner på stan sen med pappa, vi hörs sen.

New in

Tröja - Gina Tricot 199:-
Har kommit hem från Kalmar nu fick med mig en snygg tröja hem, otroligt nöjd med köpet, den kommer jag använda mycket i vår. På fredag ska Julie och jag sova över, kommer bli jättemysigt. Jag tar med mig kameran så det blir mycket  bilder! Nu ska jag snart kolla på TV sen ska jag nog gå och lägga mig, är ganska trött. Jag bloggar mer imorgon. Ha de bra!

Ingen kunde röra oss

Idag blir det en sväng in till Kalmar, vet inte om jag kommer köpa något men om jag hittar något speciellt visar jag det när jag kommer hem. Igår kollade jag på film exakt hela dagen utom när vi åt och i slutet satt jag lite vid datorn. Idag ska jag inte göra det lika mycket, ett av mina nyårslöften är att inte sitta lika mycket vid datorn. Vi hörs när jag kommer hem sen. Förresten, min mamma fyllde år på nyårsafton. Grattis i efterskott världens bästa mamma!

Nyårsafton 2012


Welcome 2013

Nu var 2012 över och 2013 har börjat. Detta året blir jag tonåring och jag börjar sjuan detta året också, kommer bli jättekul! Igår var det jättetrevligt, det var bara så synd att jag fick inte till några bra bilder på raketerna med min kamera så jag tog med min mobi istället. Visst, det hade blivit bättre med en kamera, men mobilkameran var inte så dum ändå! Nu är jag hemma hos pappa och jag ska bara ta det lungt idag, tänkte snart kolla på film. Bilderna från nyårsafton kommer snart!

RSS 2.0