Så ensam men så stark. Så liten men så modig. Så hatad men så underbar. ❤

Godkväll. Alma, jag och Julie har haft det toppen! Julie och jag sminkade och gjorde frisyrer på Alma. Hihi, hon blev så söt! Nu har vi iallfall gjort i ordning oss för läggdags och ska chilla lite vid datorn. Men.. Youtube is your friend! Alltid Youtube innan man ska sova!
 

Följ med mig hem o vi sover över.

Idag ska jag sova över med denna saken! :*

You have to show a look. Give a look and have a look.

Hejsan. Kollar igenom massa roliga filmer på Youtube, det är himla kul. Men idag lagade jag mat till alla, tänkte att det skulle vara kul. Det blev faktiskt gott, de blev iallfall glada. Sen har jag pratat massa med Julie och inte nog med att jag och hon ska till Liseberg, nee. Vi ska nemligen till RIX FM festivalen! Yeey, vi och några kompisar ska dit, då blir det ju blandannat Edde, Pally, Kajsa med några fler! Hoppas bara att vi får en plats längst fram ..
 

Breaking Dawn - Parodi

 
 
Om man inte har sett "Breaking Dawn" blir det inte lika roligt.

Först kom ingenting sen kom ingenting, ingenting alls.

Hej alla där. Idag gick Alma och jag upp vid 11 kanske och åt god frukost. Ytteligare en chilldag dåja. Baka vore inte fel. Sen igår kollade vi lite på OS och jag pratade med bestis festis i telefon. Det är bokat och klart! Så den 11:e åker vi till Göteborg, om 12 dagar! Iiihhh, längtar! Jag kommer då att ta med mig min mobil och ta kort med den och lägga ut dom när jag kommer hem. Kommer kanske att ta med den på Liseberg men det får vi se.
 

Jag kan simma. Men i dina ögon drunknar jag.

Har haft en sjukt bra 2 dagar i Ekenäs. Det suger att jag inte kunde ta bilder. Men jag tog bilder med mammas Iphone och det gick bra, men jag kan ju inte lägga ut dom .. Åhh. Men iallfall vi hade det jättebra och vi skrattade tills vi dog och kollade på film med mera. Moa, jag och Alma spelade Sims 3. Det är jäättteeekul.
Idag är det ju en sånhär mysdag då man kanske får kolla på film och sånt. Sen tror jag att det är bokat och klart till Göteborg om 13 dagar! Ska åka dit med bestisen och gå på Liseberg. Längtaaar.
 
 
Jag saknar dej så det gör ont. <3

Own Way to Ekenäs

Nu sitter vi i bilen och ska till ett par kompisars stuga! Vi kommer att bo där en natt. Jag kommer att ta bilder med mammas IPhone sen lägger jag ut dom när jag kommer hem, BILDBOMB ! Men somsagt vi ses!

You is evrything.

Alma och jag har sminkat oss idag, hade sjukt kul. Vi har kollat på Top Model Sverige i två dagar nu, hihi kul. Men somsagt har badat med i poolen och inte så mycket mer. Imorgon ska vi bo i en stuga med ett par kompsaar! Måste skaffa en mobilladdare så jag kan ta massa bilder.. Men om jag hittar den så blir det nog en bildbomb med bilder på Moa och Alma, de underbaringarna!
 
 
Hihi, snygga vi äär! :*

I always had you on the ground, but now I can fly

Hej, förlåt för dålig bloggning, ska bättra mig! Igår var vi på fest hos ett par kompisar, sen kom Joel och Elias, sen deras syskon. Vi gick ner till fotbollsplanen och hade det jättekul! Sen kom Juliette och Charlie och alla spelade fotboll. Sen gick vi hem till Elias och Joel och chillade i Elias rum o senare gick vi hem till de andra och fikade, sen gick vi tillbaka till Elias o Joel och kollade på film i Elias rum, kul. Det var en superduper kväll!
Idag ska jag med Anna och bada i det fina vädret, efter de ska jag till mamma. <3
 
 
Photo by: Ellensvensson [ME]

Hemmaa!

Nu är jag hemma från farfar! Vi har haft det jättemysigt, vi åt god mat, massa godsaker, och kollade på "Mamma Mia". Idag händer det nog inte något alls. Ska chilla lite, imorgon åker vi nog till Ökand och badar.
Photo by: Ellensvensson [ME]

Let's go to the beach

Sticker till farfar nu och sover där en natt, om jag får så tar jag med mig datorn. Ha de bra!

E med världens finaste vänner!

 
Julie och Elli ville inte vara med :* ):

Charlie

 
Photos by: Ellensvensson [ME]

Rolling in the deep

Idag kommer det bli den bästa dagen ever! Vid 2 kommer Elli och hennes pappa och hämtar upp mig sen ska vi åka till Kalmar och möta upp Julie sen åker vi till Öland, där möter vi Bea och sen ska vi sova på Öland en natt! Vi ska sova i Beas sommarstuga. Det kommer att bli så himla mysigt med världens bästa kompisar! Jag kommer att ta med mig datorn men jag ska se om jag kan koppla in mig till internet där..
 
 
 
 

Städat mitt rum

 
Igår satte jag upp plancher, dock räckte det inte till hela snedväggen. Men det är väl bara att köpa afficher eller köpa massa tidningar? Sen ska jag nog köpa en "ljusslinga" också som man kan ha så det lyser i hela rummet, mysigt!

Äntligen klar!

Jag gjorde om bloggen igen, det var verkligen inget vidare.. Men det var det värt! Jag ändrade på texten med och fixade till det vid kommentarerna och i sidmenyn. Håller på att ladda kameran nu, sen ska jag städa mitt rum.

RÅKADE TRYCKA PÅ FEL!

JAG RÅKADE GÖRA EN GREJ SÅ BLEV DEN HELT FEEEEL! BLOGGEN MÅSTE ÄNDRAS .. IGEEEN!

Lite morgonhumor

Jag vaknade runt halv 7 idag, jag är morgonpigg som sjutton! Ska dra ner och duscha nu, ni får min morgonhumor sålänge.
 

Vad är det för väder egentligen Sverige?

Jag, pappa och Samuel cyklade ner till stan, vi hann inte så långt frän det började duggregna, sen fortsatte vi och då bara började det ösregna! Regnet bara öste ner! Ja, så vi fick cykla hem igen och mina byxor blev dugnsura så jag har bytt till ett par sköna mjukisbyxor istället. Men nu är det sol helt plötsligt ..
 

In my dream I was king

Sovit väldigt gott inatt! Idag ska kanske jag pappa och Samuel cykla ner till stan för at prata med en kille i fotoaffären om kameror och sånt, mycket trevligt! Sen kanske det blir att kolla på film.
 

Nytt från Göteborg.

 
1. En svart spetströja 
2. Ett knallgult linne 
3. En pinsett och en täckstiftspenna
4. En ljusblå skrivbok
5. En ny bok, "När jag vaknar finns du inte"
6. Ett halsband

Lite bilder från kära Göteborg.

 
 
 
Blev inte alls många, jag tog inte alls så mycket bilder i Göteborg. Jag ägnade mig till annat.

Bilder från Gbg - kommer snart!

Jag håller på att lägga in alla bilder från Göteborg nu, så de komer snart! Videon från Atmos Fear ska jag med ladda upp, om jag hinner..

I gotta feeling

Är hemma i sköna Småland nu, det är alltid skönt att komma hem. Jag måste säga att vi har haft ett rikitigt dåligt väder i Göteborg. Det var blåsigt och grått. Men idag när vi väl skulle åka hem så blev det såklart kanonväder! Aja, en lyckad resa var det iallfall. Jag har tagit några bilder också som jag lägger in senare.
 

Köpt lite nytt.

Jag har köpt lite nya kläder idag, ett svart spetslinne och en knallgul tröja man kan ha under sen lite småsaker. Jag kan ju inte lägga ut bilder här men jag gör det bär jag kommer hem. Hoppas ni har det bra!

Ett leende betyder så mycket mer.

Sitter och kollar på Fear factor här i Göteborg. Vi har ätit jättegod mat också. Jag har tagit en del kort och Linda filmade från marken när vi åkte Atmos Fear. Jag kanske kan lägga ut den sen..När jag kommer hem kommer det att bli mycket bilder, bra va?

Aldrig har jag vågat, men...

Vet ni? Igår var vi på Liseberg (i 11 timmar) då började vi med att åka Lisebergbanan som vi alltid gjort. Efter det åkte vi Kanonen som var den första gången, den var så grym! Sen åkte vi Spinrock och Balder också. Sen gick vi bort tIll Atmos Fear som vi stod i 30-35 minuter att stå i kö till. Men sen när vi väl satt oss var det tekniskt fel. Så vi fick åka den sen igen, försöka iaf.. Hanghai åkte vi sen o sen spelade vi i Spelahallen. Sen testade vi att åka Atmos Fear och denna gången funkade det. Lite högre än halva fick jag stor panik och började gråta, jag har Nemligen svindel. Men känslan när det släppte och man drogs ner är obeskrivbar. Sen åkte jag Uppskjutet och Höjdskräcken. O sen Gasten.
Jag ärotroligt nöjd med gårdagen. Tack.

Mot Göteborg!

 
Är på väg till Götet nu då ja. Bloggar från Ipaden nu, det går inte att blogga från min mobil .. Men iallafall denna helgen blir det nog inte mycket bloggning, men när jag kommit hem blir det bloggande och massa bilder.
Ha de bra.
 
 
 

Food

 
 

Hey I just met you.


Breathing in snowflakes.

Har haft det bra hittils, åkte och klippte mig idag hos frissan, blev jättenöjd med resultatet! Det blev topparna och så gjorde jag en rejäl snedlugg. Ska till pappa senare idag, det blir nog en del bilder. Alltid lika mysigt.
 
 
 

Godnatt

Ska gå och lägga mig nu, tänkte kolla på film med Alma först. Imorgon ska jag till pappa så på eftermiddagen kommer det nog inte bli så mycket bloggning. På lördag är det Liseberg som gäller! Glöm inte att följa mig på Bloglovin' Godnatt!

Ett bra fynd

Jag är så glad just nu! När vi gick in til Hansa city, in till Stadium, då kostade kepsarna 399kr, det var för mycket så vi åkte till Inter Sport istället, då hittade vi samma keps för 180kr! Blev hur glad som helst. Det var den kepsen jag vill ha med. Det var bra på Öland med, vi åt tårta.
 

White lips.

Här har ni mig igen! Har haft det jätteroligt hos mormor, vi gjorde egna hamburgare och massa annat skoj! Vi var på en Vikingaby idag, det var nog det tråkigaste jag har gjort. När man hör ordet " Vikingaby " tänker man ju som Salverstaden, men nej. Alla ville bara till McDonalds. Ikväll ska vi till Öland och jag ska köpa en svart keps med dedär "NY" märket på, nu till Gbg.

Mot Kalmar

Sitter i bilen nu, ska till mormor så detta blir ett mobilinlägg. Det blir nog inte så mycket bloggning ikväll. Men jag tar igen de när jag kommer hem.
 

Ny design på gång ..

Just nu håller jag på med en ny design, headern o bakgrunden ska vara kvar, men jag ska ändta text m.m.

Ida petersson

Jag vill bara tipsa om en sjukt bra blogg som jag följer! Hon har gett mig mycket inspiration (tex de runda hörnen) och hon har så sjukt fin design och hon är en sån fantastisk tjej! Hon är en av dom bästa bloggarna jag vet!
 
 
Kom till hennes blogg genom att trycka HÄR
 
 

Har ingen rubrik ..

Godmorgon, jag har nyss ätit frukost, pannkakor och vattenmelon, med en macka. Mummaa!
Idag ska jag till min mormor,  jag ska sova över där en natt, sen kommer jag hem igen! Det blir nog inte så mycket bloggning ikväll ... De har ingen dator .. Men vi får se vad vi hittar på!
 

Godnatt min vän.

Detta får bli det sista inlägget för idag! Kollade på ett program förrut som hette Extremma mammor bra program men hemska mammor, liksom ger botox när man är 15? Aja, jag ska iaf inte göra så till mina barn ...
Innan jag går till sängs ska jag kolla lite på Top Model Sverige
Godnatt
 

Words can't bring me down.

Förlåt om det har varit mycket rörigt på min blogg nu. Men jag har faktiskt ändrat bloggen en hel del!
Bland annat har jag gjort en ny header, gjort att det är lika på båda sidorna av headern,
dedär strecket som var brevid menyn syns inte, det står fortfarande "eellensvenssons" i fliken
fast den inte syns på headern. Har även kommit på mer man kan göra. Men jag tyckte inte
att det passade på min blogg.
Snart ska jag kolla på ett program på TV också. Ha de bra!
 
 
 

egopic


Dagens Outfit

Jag gjorde ett par egna knästrumpor ..
 
 
Kort bech skjorta - H&M

T-Shirt -  New Yorker

Shorts - H&M
 
Knästrumpor - avklippta
 
 
 

I'm beautiful, no matter what they say.

Har varit ute hittils av dagen sen jag vaknade. Pally kom hit också, så alla barnen badade och min mascara smetades upp så mina ögon sved som satan! Men iallfall, Alma och jag var ute förrut. Vi kom med iden att vi skulle fota när hon målade på sitt stafli utomhus. Det blev faktiskt bra!
 
 
 
 
 
 
 

Om man ska ljuga så måste man komma ihåg sanningen. ♥


Han kanske inte är den sötaste killen i universum, men han är den enda som beryder något.

Idag har jag o familjen hos mamma varit ute och motionerat i Svaerbäcksmåla, vi gick ungefär 4 km, sen satte vi oss på en fotbollsplan och drack saft. På hemvägen hämtade vi Pally, sen nu har vi badat.
Idag sov Alma och jag till klockan kvart över 12, men igår hade vi "Nattbio". Vi kollade på film tills vi var trötta.
Jag har redigerat en bild på valpen, lägger ut den sen.
 
Hihi, en gammal söt bild! :*

Who let's the dogs out?

Igår åkte vi till ett ställe och kollade på valpar, de var nog de sötaste valpar jag har sett. De hade så fina ögon! Vi fick hålla i valparna och allt. Anledningen till att vi åkte dit var för att vi skulle kolla hur hundrasen ser ut och vilka färger m.m.
Jag hittade min favorit...
 

Jag tänker aldrig på dig, bara imorgon.

Ytteligare en rolig dag som inte ä slut än, har nyss ätit tacos med kompisar.
Pally kom nyss också, vi ska snart bada med, Betiel och Elli, skulle typ hem vid 10.
Just nu sitter Betiel, Alma och Elli o färglägger ett par bilder jag har målat! c:
De blev typ bråk förrut om vem som skulle ha den teckningen osv ..
 
Ni såg dedär om Gimp förrut va? Det hamnade en bild högst upp som INTE skulle vara där, venne hur, men aja whatever. Jag hoppas att ni förstod iaf.
 
 

Gimp: Hur man laddar hem text till Gimp

 
1. Gå in på Dafont.com
 
2. Välj den text du vill ha.
 
3. Tryck på Download.
 
4. Tryck på "spara" i rutan som kommer upp.
 
5. Sen trycker du på "Öppna mapp" i den andra rutan som kommer upp.
 
6. Nu finns säkert din text i "Hämtade filer".
 
 
7.  Dra över din text till "Dokument"
 
8. Nu ser din text ut såhär,den finns nu på "Dokument"
 
 
9. Öppna "Kontrollpanelen" och tryck "Utseende och anpassning"
 
10. Tryck sen "Teckensnitt"
 
11. Nu har du texten i din dator.
 
12. Öppna Gimp och gå till ikonen som är ett "A" och för över din text från "Kontrollpanelen" i "Teckensnitten"
 
 
13.
 
Jag vet att jag inte är världens bästa på att förklara och visa saker, men hoppas ni förstod! (:

Bilder från idag & igår.


Dagens outfit

 
Vitt linne - Lindex
Scarf - H&M
Chinos - H&M

Bilder från idag/igår


Med Betiel, Alma & Elli


look at me now.

Har haft det så sjukt kul idag, jag och Alma gick till Elli och sen gick vi hem till oss o badade, sen kom Yoel ( pally ) och alla vi hade vattenkrig o badade. ( Yoel var med Noel ). Vi hade så kul!
Sen kollade Alma, jag o Elli på film. "En häxa i familjen". Hihi, kollade alltid på den filmen när jag var liten. Så många minnen.
 
Men ikväll ska Alma, jag o Elli sova över hemma hos mig. Mamma och Pontus har köpt massa snacks o sen skulle Yoel sova över med Noel, så vi kanske ska kolla på film med dom nere i källaren, kul, kul!
 
 
Jag o Ellipelli! :*

Let's do this one more time.

Förlåt för att jag inte har bloggat så mycket idag, men jag är faktiskt med Elli, Julie och Alma och vi håller på att spela in en musikvideo, vilken låt, det får ni inte veta än. Den kommer bli så bra!
Ledråd 1: Låten håller ihop med rubriken.
 

Vi har haft det superduper kul! Vi använde Julies systemkamera, det kommer bli så.. åh, bra!
Nu sitter vi här och chillar, med läsk, paprikachips och typ mer  än 1 kilo godis .. xd
Vi var på ICA och köpte godis, vi var sist på ICA, helt coolt! Nu ska vi lägga in videorna i datan och göra om den!
 
Hörs imon!
 

För jag älskar dej även när du hatar mig.

Har precis varit ute och solat, läst en underbart bra bok och ätit skorpor med Alma.

Idag är det så otroligt varmt ute! Så varmt att jag badade i min pool i en halvtimme utan att jag frös. Sen läste jag en bok som heter "Strimmor av hopp" som handlar om Lina och hennes resa om att överleva under andra världskriget i Serbien. En riktigt fin bok.
 
Idag händer det inte så värst mycket, jag ska mest bara chilla och ta det lungt, skönt att inte hitta på så mycket liksom. Kanske blir det inte så mycket bloggning eller dator idag, ska nog mest hitta på annat, läsa och kanske baka.
 
 
Bildbrist, sry.
 
 

Innan mitt liv tar slut så ska världen få se att jag gått igenom mycket o så ofta fallit ner och ändå rest mig upp till toppen o gett mycket mer.

Hej världen!
 

Har inte varit på blogghumör idag om man säger så, har haft fullt upp med annat.
 
Idag fick jag "sommarpeng" hos mamma, 500 kr! Sen har jag fyrahundra hos pappa ! 900 ... Snart är systemkameran min efter min födelsedag då vi ska skaffa vår hund .. WIHOO!
 

Är helt tom på bilder, har inte tagit några heller, tur att webkameran har uppfunnits!
 
 
Fick nya shorts av mamma idag, btw.
 

Hejdå

yes or no - Ida Gratte, musikvideo

 
 
 

here i am!

Hellu efter ett tag!
 

Har haft en underbar helg med världens bästa lag, fast en del kom emellan så hade vi varann.
 

Vi kom en värd 2:a mot Rödsle. Det var en väldigt späng final, ösregnet bara öste ner, alla tappade fokus i mitten, lite senare kanske, de vann med 3 - 0.
Vi kämpade bra, jag älskar er, mitt fina lag. <3
 

Har inga bilder, min mobil var urladdad, soo.. bara så ni vet ..
 
Video som Alma och jag spelade in med Ida kommer snart!
 

RSS 2.0