Hall of fame

Julie kom hem till mig idag efter jag hade varit hos mormor. Egentligen skulle jag va med Yoel och Samuel men de gick inte sen. Snart ska vi äta, sen spenderar jag kvällen med att titta på TV och sitta vid datorn. Ha de bra!

Fast forward

Idag blir det en förmiddag till med Moa och några andra vänner. Ska till henne nu vid 9. Sen åker jag till mormor och morfar, det blir knappt någon bloggning, bloggar när jag kommer hem istället. Hejdå!

This is love.


Underbar dag med Moa


Hela dagen har spenderats hos Moa. Den roligaste dagen på länge! Vi bakade massa goda chokladmuffins, bestämde massa inför imorgon och lekte med hennes nya hundvalp. Vid klockan 9 imorgon åker jag till henne och vi ska äta frukost tillsammans. Sen vid 10 kommer trevligt folk och hämtar upp oss och vi drar nog till stan. På eftermiddagen sticker jag till mormor och morfar och sover där. Varning för dålig bloggning! Detta höstlovet har börjat på bra hittils och det är inte slut än.

Shine bright like a diamond

Godmorgon! Har nyss ätit frukost och ska snart dra till Moa, vi ska fota sen ska jag få träffa deras nya hund! Kommer bli jättemysigt. Gårdagen spenderades med massa god mat och TV-sittande och film med Alma. Bilder kommer senare, ha de bra!

Just one touch, now baby I belive. This is real.

Har precis kollat på solsidan, nu ska jag snart kolla på Partaj. Imorgon blir det att sova länge eftersom man har höstlov, ingen skola. Godnatt kära läsare!

We are beautiful, like diamonds in the sky

Fick med mig ett par hörlurar hem från Kosta. Mina gamla är nemligen sönder och idag hittade jag ett par som verkade vara bra. Fick med mig en sminkbox och en liten tavla hem också, sen gick vi på bio. Nu ska vi snart äta sen blir det Solsidan och Partaj!

My heart stops when you look at me.

Vaknade rätså tidigt idag, satte mig och läste och sen satte jag mig vid datorn. Idag kommer det nog inte att bli så mycket bloggning eftersom vi ska till Kosta. Kanske när jag kommer hem, vi får se. Hinner inte ladda upp alla bilderna från Halloweenfesten nu, jag gör det imorgon eller ikväll istället. Hejdå!

Julie & me.

Julie och jag gick ut och fotade lite. Solen skiner, fast det var ändå riktigt kallt, haha! Fina bilder blev det iallafall.

Always look forward

Detta är bilder på hur jag såg ut på discot igår. Julie såg i pricip likadan ut. Snyggast var vi iallafall, haha! Vi ska snart äta lite frukost och göra oss i ordning sen ska jag fota henne. Kommer bli super! Vid 6 ikväll ska jag på halloweenfest hos ett par kompisar. Vad ska ni göra idag?

We can dance, until we die.

Hade sjukt kul i skolan idag, vi kollade på film, käkade godis och slutade tidigare. När jag kom hem tog jag en lång, skön dusch. Snart ska jag till Julie, vi ska göra i ordning oss till 6C:s disco, sen ska jag följa med henne hem och sova över hos henne. Imorgon ska jag och familjen till Kalmar hos ett par kompisar. Kärlek till det! Sen idag fick vi ju höstlov!

Look up to heaven all alone

Har kommit hem till mamma nu, fick reda på att vår hund kommer om 2 veckor, Elton ska den heta! Kärlek till det! Tänkte plugga det sista till provet vi ska ha, sen ska jag på min parallelklass disco och sova över hos Julie imorgon, mys! På lördag ska vi på fest hos ett par kompisar i Kalmar. Kommer att bli mycket bilder! Har ni några planer för helgen?

Jag och katten

Kom hem från skolan för ett tag sen, vanlig skoldag typ. Ska äta lite mellanmål, kalla pizzabitar, nomnom. Skolkatalogen har kommit hem till mig, ska kolla lite i den med. Ha de bra!

Blue feeling


Smile everyday without a reason.

Kommit hem från en jätterolig dag i skolan! Älskar tisdagar, då har vi så himla roliga lektioner, sen på rasterna hade jag och några kompisar jätteroligt. Bäst är vi! Snart ska vi väl gratta Jennifer sen ska vi äta tårta.

You spin me out of control.

Har slagit in massa presenter, Jennifer fyller år imorgon! Nu sitter jag i köket med datorn och vi ska snart äta. Har pluggat lite till religionsprovet vi har på fredag. Sen är det höstlov!

Charlie in black & white


Outfit


She wolf.

Nyss kommit hem från skolan, tråkig skoldag eftersom jag gillar inte måndagar. Hade musikprov, jag tror det gick bra faktiskt, hoppas jag får godkänt minst. Nu sitter jag och är på datorn och äter lite. Har tagit outfit-bilder som ni ska få se sen.

What if god was one of us.

Var med Anna idag igen. Vi hade sjukt kul och vi tog massa roliga foton. Har massa bilder från idag men jag tog dom som blev bäst. Snart ska jag hem och då blir det väl att plugga och tagga för skoldagen imorgon. 
 

Vi är för tokiga.


Why so serious?

Vaknade vid halv 8 idag, var jättepigg, hehe. Idag ska jag väl inte göra något speciellt. Ska plugga en hel del och självklart fota. I julklapp har jag önskat mig ett objektiv till kameran, då blir det ännu finare bilder! Det är bara två månader kvar till julafton .. Längtar.

Lördagskväll

Har nyss kommit hem från bion, vi såg: "Ted" väldigt rolig och bra film, men den var lite annorlunda jämfört med andra filmer. Snart ska vi äta, sen blir det väl att kolla lite framför TV:n sen sova. Har varit en jätterolig dag idag, imorgon blir det pluggdag! Godnatt!

All i need is you.

Anna och jag har kollat på gamla videofilmer från när vi var små, otroligt mysigt och kul! Vi har haft jättekul idag, allt från fotat till skrattat en massa. Vid 6 ska jag till Kalmar för att se på bio. Ha de bra!

Jag & Anna


Dagens


Trerättersmeny

Räktoast, kyckling-burrito & vaniljcheesecake. (Tog ingen bild på desserten)

Godmorgon

Som ni märkte så blev det knappt någon bloggning igår.. Jag fixade med designen, ska ändra headern  och jag gjorde ju dendär trerättersmenyn också! Jag tog kort på den, bilder kommer. Idag ska iallafall inte jag göra något speciellt, skulle kanske gå på bio ikväll.

Hondurasprojekt

Jag var och handlade idag efter skolan, det var faktiskt kul. Jag slutade 20 i 12 idag, vi har "Hondurasprojekt". Det innebär att vi slutar tidigare och ska jobba för att hjälpa ett barnhem i Honduras hela eftermiddagen. Pengarna vi tjänar går till barnhemmet som vår skola hjälper. Jag handlade eftersom jag ska lagga en trerättersmeny ikväll, mums!

Lost in space.

Har kommit hem till pappa nu, åt våfflor hos mamma innan jag åkte, mums! Just nu sitter jag här och har gjort min matteläxa och har testat min fjärrutlösare bättre, kan inget mer än att älska den. Hoppas ni får en bra kväll!

fått min fjärrutlösare!

Hade långdag idag, alltid lika segt. Cyklade hem med fina vänner, har hur kul som helst med dom! När jag kom hem så hade Pontus åkt och hämtat min fjärrutlösare ML-L3 på posten! Är så glad nu!
 

Ett liv utan dig, är som ett liv utan syre


Du får vara vem du vill. Jag kommer alltid att vara mig själv.

Har varit ute och räfsat hela eftermiddagen, passade bra när det var så fint väder. Snart tänkte jag börja på min matteläxa så den är klar tills fredag. Nu tänkte jag bara ta det lungt och lyssna på musik.

Hemma från simhallen!

Nu är jag hemma från 2 timmar i simhallen. Det bästa var att bada i bubbelpoolen, haha! Snart tänkte jag äta lite glass sen ska jag vara social på datorn. Ha de bra!

Don't forgot to smile.

Skolan idag gick bra, vi hade bild sista lektionen, roligaste ämnet! Sen åkte jag hem och snart ska vi till simhallen och bada! Har inte varit där på ett tag eftersom jag gillar inte att simma.. hehe. Förresten, min fjärrutlösare har inte kommit än, då kanske den kommer imorgon. Bloggar mer när jag kommer hem.
 

I'm falling to pieces.

Nu ska jag gå och läsa lite sen blir det att sova. Jag bloggar imorgon. Godnatt!

Förändring!

Har gjort om lite i bloggen nu, tryck F5. Nu är jag nöjd och kommer inte att ändra något som har med designen att göra på ett tag. Hoppas ni också tycker att det blev bra!

Ljus

Hittade mina ljusslingor igår. Jag älskar dom! Det ser jättemysigt ut i mitt rum nu, ska hitta lite fler bilder att sätta upp bara. Ljusslingan är köpt på Ikea.

I still remember how it all changed My father said, "Don't you worry, don't you worry, child See heaven's got a plan for you"

Kom nyss hem från en regnig skoldag. Det har regnat precis hela dagen. Skönt att få komma hem! Igår kväll belv det solsidan och Partaj, två av de bästa programen! Jag beställde också hem en fjärrutlösare. Det är en slags fjärrkontroll så man kan fokusera jättebra när man har självutlösare på. Jag tror att den kommer imorgon.

Chocolate Balls

Bakade chokladbollar till familjen som vi ska äta ikväll, mums! Nu tänkte jag gosa ner mig i sängen och kolla på film. Det har varit så tråkigt väder idag, så jag har inte haft chansen att fota utomhus idag vilket var synd. Detta blir nog det sista inlägget för idag mina läsare. Ha en fin kväll!

Memories from childhood.


Satte upp bilder från när jag var liten, älskar alla bilder därifrån. Det är fint och sen är det roligt att kolla på. Ska sätta upp en ljusslinga över. Det kommer bli jättemysigt!

you cant say that you only live once, cause you live everyday but die once.

 

Tryck F5


Håller på med designen!

Just nu håller jag på med en ny design, jag har ändrat lite i sidmenyn, ändrat på headern och ja, hela designen nästan! Än sålänge är jag nöjd! Vi får se hur det blir när jag är klar!

Don't wake me up.

Vaknade vid 9 idag. Satt uppe och kollade på film "Just friends" och den hållde på till 20 i 12 igår. Bra var den iallafall! Idag ska jag nog bara ta det lungt, skulle kanske fota 2 tjejer, Wilma och Ida. Men vi får se. Fota kommer jag iallafall göra!

Detta gjorde vi bra tjejer!

Idag hade vi fotbollscup, det öste ner regn hela tiden. Men det hindrade inte oss att ta oss till en förtjänad 3:e plats! Vi vann alla utom en, så det räckte visst inte till. Men alla kämpade otroligt bra och detta kommer att bli en cup vi aldrig glömmer. Jag älskar er!

Don't you worry child.

Kom nyss hem från Julie, vi hade som vanligt jättekul, satt vi datan och massa annat skoj. Imorgon taggar vi fotbollscup! Kom vettja! Du kan komma när du vill, det håller på hela dagen! Hoppas bara vi vinner och hoppas det kommer många och kollar. Förresten, förlåt för dåligt bloggande, ska bättra mig. Alma och jag ska ut och fota innan det blir mörkt, bilder kommer.

Drar mig mot träningen!

Skoldagen var bra, sitter här nu och ska snart dra till sista utomhus träningen, på lördag annordnar vi cup och sen är det vinteruppehåll. Sen ska jag till mamma, hejdå

Skypar med Gabbe!

Kom hem från farfar nyss, fick faktiskt en del bra grejer, underkläder och en huvtröja. Tack! Nu sitter jag iallafall och skypar med Gabbe, vi pratar om min blogg, hehe. Nejmen han är go. Snart ska jag ner och äta lite sen blir det väl att bänka sig framför TV:n. Bilderna kommer på sakerna jag fick från Ullared imorgon istället.

I love the photos, the best thing about them is that they never change, even if the people in them do.


Someday, someday I know you comming back down.

Tänkte börja med att min farfar har varit på Ullared och handlat lite saker till mig, kommer lägga ut bilder. Så att ni inte bli förvånade om jag skriver "Nytt från Ullared" för jag har inte varit där. Men iallafall var skolan bra, syr ett linne i slöjden, är nöjd än så länge. Matten och engelskan var seg, vi hade det i slutet på dagen, men man är ju en fighter! Ska äta lite nu och sen ska jag fota. Ni får ett par bilder på hur jag har fixat mitt rum.
 

Min kanal: ellensvensson

Har skapat en ny Youtube kanal nu: ellensvensson. Kände att det behövdes en ny, ska lägga ut lte videos hur jag sminkar mig o så, har faktiskt fått massa frågor om det. Här kommer en video hur jag våfflar mitt hår:
 

Hemma hos Julie.

Efter skolan föjde jag med Julie hem, så vi har ätit lite och chillat. Har inga bilder nu, men jag bloggar nog mer när jag kommer hem.

Jeansväst & tröja.


Det enda som är säkert är att jag ser dig.

Kom nyss hem från skolan, en helt vanlig dag. Hade idrott och vi körde baskett, mitt lag missade korgen, nästan hela tiden, otur! Men vi hade många chanser. Ikväll är det träning, får ta i så mycket jag kan, har lite ont i benen sen matcherna igår. Men iallafall så ska jag kika runt på datorn lite nu, bloggar mer senare.

Video ute nu!

Klicka HÄR för att se den.

This girl is on fire.

Kom nyss hem från en riktigt bra match till! Vi vann med 5-1, riktigt bra kämpat! 2 vinster för oss och 2 hattricks till mig! Nu när jag har kommit hem ska jag bara ta det lungt, äta och göra det fint i mitt rum, kommer lägga ut bilder sen. En riktigt bra dag idag! Mycket fotboll, det gillar jag.
 

Höst.


Madesjö IF är bäst

Kommit hem från en match mot Kalmar, vinst med 4-3. Jag gjorde 3 mål, nöjd! Bra kämpat tjejer, nu kör vi en till match mot Tvärskog, tagga!

Godmorgon

Steg upp vid halv 9 idag och kunde inte somna om så jag satte mig vid datorn. Jag vill verkligen åka utomlands igen! Det skulle ju sitta perfekt! Ska på skidsemester på sportlovet men jag vill åka någonstans NU!
Aja, idag tänkte jag iallafall vara hemma, kanske skulle jag spela lite fotboll, men jag får se. Såg X-factor igår. Malcom var ju helt klart bäst!

Våfflat hår.


Mission Impossible 2

Har kommit hem från en av de bästa dagarna i skolan! Vi skulle kolla på film idag och vi fick ta med oss eget godis, eftersom vi har en vikarie och han tyckte vi var så duktiga. Några från klassen tog med sig filmer och vi röstade. Nästan alla kom fram till Mission Impossible 2. Haha, en sån film i skolan, är det verkligen okej? Men iallafall var den riktigt bra! Förrsten. förlåt för jag inte bloggat.. Ikväll tänkte jag kolla lite på X-factor, fredag!

Snart blir det hockey

har kommit hem från en bra dag i skolan, hade skoljogg fast jag gick bara med kompisar, ibland joggade jag, haha! Julie och jag ska till hockeyn snart och träffa fina vänner där, roligt! Kvällen kommer spenderas på hockey då alltså, kommer att blogga mer imorgon.
 

Gangnam Style!

Kommit hem från en helt awesome dag! Vi hade vikarie hela dagen och kommer ha det resten av veckan, han var riktigt chill. Men dagen bara rullade på sen när vi skulle hem gick jag med Julie, Elli, Bea, Edde, Simon och Emil. Vi pallade päron och cyklade runt hur som helst och sen skrattade vi och snackade. Roligt! Älskar min mössa.
 

Don't play with my feelings.


Your hugs is my favourite.

Har kommit hem från skolan nudå, typiskt mig så gömde jag gympakläderna i skolan och mina fotbollsgrejer ligger i den så jag kan inte vara med på träningen idag. Har prov imorgon också, måste plugga.

RSS 2.0